Te huur : Appartement te Gistel

€650/maand

HEEL RUIM 2SLP-APPARTEMENT CENTRUM GISTEL MET GARAGE

Dit instapklaar appartement is volledig nieuw witgeschilderd en heeft volgende indeling:
Inkomhal, heel ruime woonkamer, open ingerichte keuken, berging, terras, twee mooie slaapkamers, een grote badkamer met instapdouche. Grote troeven van dit appartement: lage EPC-score (energiezuinig), bijhorende garage op het gelijkvloers zodat er geen moeilijke in- en uitrit is voor de wagen, lift, kelderberging, de grote ruimtes, volledig nieuw geschilderd, een ingerichte keuken met vaatwas, heel veel lichtinval en de centrumligging. De prijssamenstelling is dan ook 650,00 € voor het appartement + 50€ garage en slechts 25€ vaste gemeenschappelijke kosten. (syndickosten in de volksmond genoemd). Prijs/kwaliteit een topper! Wegens algemeen verbod in het appartementsgebouw zijn geen honden toegelaten om de rust in het gebouw te bewaren. Tel Ivan voor meer info of bezoek: 0472/940146.Eigenschappen


in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod