Te huur : Appartement te Gistel

€650/maand

Ruim tweeslaapkamer- appartement centrum Gistel

Dit ruim tweeslaapkamer-appartement gelegen in de Kerkstraat 5 te Gistel bestaat uit:
Grote woonkamer met veel lichtinval en een mooie open ingerichte keuken en met bijhorende berging. Er zijn twee degelijke slaapkamers waarvan één van beide met een ruim terras. De badkamer beschikt over een douche en met badkamermeubilair. Er is een afzonderlijk toilet voorzien. De gemeenschappelijke kosten bedragen forfaitair 50€ zodat u geen dure afrekening hoeft te verwachten. Er is een degelijke kelderberging voorzien waarbij eventueel fietsen afzonderlijk kunnen geplaatst worden en elektrische fietsen opgeladen. Onder huisdieren toegelaten begrijpen we een kleine schoothond met maximale schofthoogte van 45 cm. Dit is in onderling overleg te bespreken. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.Eigenschappeninfoplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod