Te huur : Appartement te Gistel

€670/maand

RUIM APPARTEMENT INSTAPKLAAR GESCHILDERD CENTRUM GISTEL

Dit appartement gelegen op de eerste verdieping bestaat uit een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken voorzien eveneens van vaatwas en eiland met buitenzicht, een degelijk terras en een aanvullend balkon, en een afzonderlijke berging met voorziening voor wasmachine en droogkast.
Er is een bureelruimte in het verlengde van de woonkamer. (eventueel voor enkele slaapkamer te benutten) Aanvullend is er een slaapkamer met reeds kleerkastvoorziening ter beschikking. De badkamer is voorzien van een ruime instapdouche en badkamermeubel. Het toilet is niet in de badkamer geplaatst. Als bijkomende troeven is er een ondergrondse ruime autostandplaats, een afzonderlijke fietsenstalling en berging voor afval. Alles reeds in de prijs inbegrepen. Voor de gemeenschappelijke kosten is er geopteerd voor een vast bedrag van 50€ /maand zodat u geen dure afrekening hoeft te verwachten. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren waaronder een kleine hond en/of kat.( met uitzondering van assistentiehonden die wettelijk steeds toegelaten zijn) Prijs / kwaliteit een topper! Huisnummer 16 is finaal 17. Bel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.Eigenschappeninfoplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod