Te huur : Appartement te Gistel

€750/maand

Prachtige ruim appartement met Marktzicht

Dit ruim appartement heeft alles wat je kan verlangen van een instapklaar appartement.
Het uitzicht vanuit het appartement is subliem en kijkt uit op de Markt, de Hoogstraat en de Kerkstraat te Gistel. Er is een lift aanwezig.
De ruime woonkamer en open ingerichte keuken en aansluitend bijhorend vooraangelegen terras heeft veel lichtinval en is instapklaar. Er zijn twee slaapkamers (waarvan 1 met bijhorend balkon), een ruime badkamer met dubbele wastafelmeubel en grote inloppdouche. Er is een degelijke berging voorzien. We zoeken dan ook voor dit mooie appartement een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en correcte huurbetaling. De basishuur bedraagt 750€ en te verhogen met de gemeenschappelijke kosten forfaitair van 50€. Dus totaal van 800€ / maand. Onder huisdieren begrijpen we een type schoothondje en/of kat. Assistentiehonden zijn uiteraard cfr de wet toegelaten. Het appartement is direct vrij. Tel Ivan voor afspraak of meer info op 0472/940146Eigenschappeninfoplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod