Te huur : Appartement te Rumbeke

€650/maand

Ruim nieuwbouw 3-Slk appartement Huisdieren toegelaten EN heel ruim zongericht terras.


Hierbij kunnen we volgend nieuwbouwappartement aanbieden:
Het appartementsgebouw heeft 6 woongelegenheden met lift en biedt telkens gebruik van gemeenschappelijke fietsenberging en vaste autostandplaats inbegrepen in de maandelijkse huurprijs:

Appartement op de 1ste verdieping: ruime woonkamer en open keuken met eiland, Berging / mogelijkheid wasmachine/droogkast, afzonderlijk toilet, ruime badkamer met douche / badkamermeubel, drie slaapkamers en een heel grote terrasruimte, autostandplaats. Totale huurprijs bedraagt 650 € / maand + 30€ forfait gemeenschappelijke kosten.

Het appartement werd ondertussen in het wit geschilderd door de bestaande huurder. De foto's zijn van een gelijkaardig appartement maar nog in lege toestand net na de nieuwbouw. Het appartement is wel nog ruimer dan de huidige foto's.

Vrij per 1 februari 2022.

TEL Ivan op 0472/940146 voor meer info of bezoek ter plaatse.Eigenschappen


in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod