Te huur : Appartement te Diksmuide

€750/maand

INSTAPKLARE 2-SLK APPARTEMENT CENTRUM

Bij deze hebben we volgend instapklare nieuwbouwappartement die werd voorzien van nieuw schilderwerk en verlichtingselementen: plannen met raming afmetingen zie foto's:
Direct vrij.
Indeling: inkomhal twee slaapkamers, woonkamer met ruim terras, ingerichte keuken met alle inbouwtoestellen oven - vaatwas - koelkast - dampkap en veel bergingsruimte, badkamer met inloopdouche en meubel, berging en afzonderlijk toilet
Huurprijs maandelijks ; appartement 750€ , garage 50€, gemeenschappelijke kosten 50€ forfait zonder bijkomende afrekening.
Onder huisdieren toegelaten begrijpen we kleine huisdieren type schoothondje, katje enz.
uiteraard zijn assistentiehonden cfr het wettelijk kader hierover toegelaten.
U bent een type huurder die oog heeft voor het rustgevend karakter van het appartementsgebouw en die stipte huurbetaling en degelijk onderhoud eveneens belangrijk vindt, dan bent u wie we zoeken. Een langere huurtermijn behoort dan ook tot de mogelijkheden van dit appartement. Tel Ivan op 0472/940 146 voor meer info of afspraak ter plaatse.

Eigenschappeninfoplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop | Met Optie / reservatie te Gistel
€220 000

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod