Info voor verkopers

Voor minimale verkoopscommissie inclusief BTW regelen we uw verkoop!


Hiervoor regelen we voor u:

  • Schatting van uw verkoopswaarde.
  • We hanteren de laatste wettelijke versie en bijlagen van de verkoopsovereenkomsten.
  • Voor verkoop plaatsen we advertenties op www.immoweb.be, vitrinefiches in beide kantoren en verkoopsborden.
  • Maandelijks overleg van de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Aanvraag van de noodzakelijke attesten ten laste van de verkopers. ( Energieprestatiecertificaat, elektriciteitsattest, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, overstroomgevoeligheid van het gebied, nazicht voorkooprechten, enz.)
  • Wij verzorgen transacties t.e.m. de notariële verkoopsakte. (m.a.w. tot uw verkoopsbedrag volledig werd uitbetaald)

Dit in overeenstemming met uw behoeften zodat uw verhuisdatum en uw intrek in uw nieuwe stek optimaal kunnen verlopen!


in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod