Tarievenfiche Huur (verhuurder en huurder)

 verhuurder : Voor 1 maand huur EXCLUSIEF BTW regelen we uw verhuring! 

(tenzij commerciële uitzondering of aanbreng huurder door de verhuurder)

Hiervoor regelen we voor u:
 
  • Schatting van uw verhuurwaarde/maand.
  • We hanteren de laatste wettelijke versie en bijlagen van de huurovereenkomsten.
  • Voor verhuur plaatsen we advertenties op www.immoweb.be, vitrinefiches en verhuurborden.
  • Onderling overleg en bespreking van de huurkandidaat met solvabiliteit.
  • Aanvraag van het energieprestatiecertificaat. (attest ten laste van de verhuurder)
  • Wij verzorgen uw registratieverplichting van de huurovereenkomst en de plaatsbeschrijving. De kost van de plaatsbeschrijving (1/2 ten laste van de verhuurder) is inbegrepen in de maandcommissie.
  • Sleuteloverdracht enkel mits correcte financiële afhandeling van o.a. de huurwaarborg.
  • De meterstandenoverdracht gas-elektriciteit-water voorzien we bij de sleuteloverdracht.
 
Conform de aanvulling van de dwingende kracht van de woninghuurwet werd bepaald dat de bemiddelingsopdracht van de verhuurder niet ten laste mag worden gelegd aan de huurder.
 
Deze maatregel is in werking sinds 17 augustus 2009.

TEN LASTE VERHUURDER EN HUURDER ELK VOOR DE HELFT GEWAARDEERD PLAATSBESCHRIJVING:

Plaatsbeschrijvingkost is afhankelijk van:
- type en groote van het te beschrijven pand.
- verwachte uitvoeringstijdstip (lastminute - weekend - feestdag)
- al of niet bestaande uitvoering binnen het reeds bestaande opmaakbestand.

De 1/2de kostprijs voor huurder en verhuurder is rekening houdende met de bovenstaande punten, te waarderen binnen de vork van 100€ +21% BTW = 121€ - tot 400€ +21% BTW = 484€.
Deze prijsbespreking wordt steeds na controle van het pand, voorafgaandelijk voorgelegd aan de verhuurder en de huurder voor enige contractuele overeenkomst. in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€220 000

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod