Info voor verhuurders

Voor 1 maand huur inclusief BTW regelen we uw verhuring!

Hiervoor regelen we voor u:

  • Schatting van uw verhuurwaarde/maand.
  • We hanteren de laatste wettelijke versie en bijlagen van de huurovereenkomsten.
  • Voor verhuur plaatsen we advertenties op www.immoweb.be, vitrinefiches in beide kantoren en verhuurborden.
  • Onderling overleg en bespreking van de huurkandidaat met solvabiliteit.
  • Aanvraag van het energieprestatiecertificaat. (attest ten laste van de verhuurder)
  • Wij verzorgen uw registratieverplichting van de huurovereenkomst en de plaatsbeschrijving. De kost van de plaatsbeschrijving (1/2 ten laste van de verhuurder) is inbegrepen in de maandcommissie.
  • Sleuteloverdracht enkel mits correcte financiële afhandeling van o.a. de huurwaarborg.
  • De meterstandenoverdracht gas-elektriciteit-water voorzien we bij de sleuteloverdracht.

Conform de aanvulling van de dwingende kracht van de woninghuurwet werd bepaald dat de bemiddelingsopdracht van de verhuurder niet ten laste mag worden gelegd aan de huurder.
 
Deze maatregel is in werking sinds 17 augustus 2009.


in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod