«
1
2
3
4
5
6
7
8
»
sorteren op prijs | datum | gemeente

Te huur : Appartement te Oostende


Ruim appartement met twee slaapkamers centrum Oostende

Bij deze kunnen we op de 1ste verdieping ( met lift aanwezig) dit ruim appartement aanbieden. Er is een ruime woonkamer en keuken, twee degelijke slaapkamers en badkamer met bad en doucheopbouw, een afzonderlijk toilet, berging en een balkon. prijs / kwaliteit een topper! Tel Ivan voor afspraak en info op 0472/940146

€ 650/maand

Te huur : Woning te Gistel


Gereno. rijwoning met tuin te Gistel vanaf 1 maart 2022 vrij

Hierbij hebben we een betaalbare gerenoveerde kleine woning in aanbod bestaande uit: woonkamer, ingewerkte keuken, veranda-uitbouw, tuin en ruim tuinhuis. Er is een afzonderlijke toegang voor de fietsen. Op de eerste verdieping is er 1 slaapkamer met de badkamer (douche en lavabo en toilet ingewerkt in de slaapkamerruimte. (tussenwand). De energiescore geeft een verkeerd beeld omdat deze slechts de toestand van voor de renovatie weergeeft en er geen nieuw attest werd opgemaakt. Huisdieren toegelaten. Tel voor afspraak ter plaatse op 0472/940146

€ 450/maand

Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oostende


Ruime instapklare woning te huur met 5 slaapkamers

Hierbij hebben we in Oostende deze ruime gesloten bebouwing met zonnig terras en bijhorende tuin in aanbod. De woning is vrij. Huisdieren toegelaten. Op het gelijkvloers een ruime woonkamer, grote ingerichte keuken met veel bergingsplaats, een veranda-aanbouw, toilet, terras en tuin. Op de verdiepingen tellen we respectievelijk 4 heel grote slaapkamers en een kleinere. De badkamer is voorzien van douche, badkamermeubilair en een bijhorend toilet. Een ruime instapklare woning aan een degelijke prijs. Tel Ivan op 0472/940146.

Te huur : Appartement te Oostende


NIEUW 1 /03

Duplex-appartement instapklaar met kleine huisdieren toegelaten op een prachtige zichtlocatie centrum Oostende. Indeling: inkom, woonkamer met open keuken, berging, toilet, twee slaapkamers, badkamer en bijkomend toilet. Er is een lift aanwezig. De gemeenschappelijke kosten bedragen vast maandelijks bedrag van 55 euro. Er volgt bijgevolg geen afrekening meer hiervoor. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse: 0472/940146.

€ 620/maand

Te huur : Woning te Westkerke


WONING VRIJ 1 APRIL 2022

Deze ruimte halfopen bebouwing is gelegen op een rustige ligging te Westkerke en heeft naast ruime plaatsen binnen de woning nog een tuin op een zuidligging en een een bijhorende garage. Er is een grote woonkamer en een volledige moderne keuken met bijhorende berging. Drie slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad en douche. Huisdieren zijn toegelaten. Voor afspraak bel Ivan op 0472/940146

€ 900/maand

Te huur : Appartement te Rumbeke


Ruim nieuwbouw 3-Slk appartement Huisdieren toegelaten EN heel ruim zongericht terras.

Hierbij kunnen we volgend nieuwbouwappartement aanbieden: Het appartementsgebouw heeft 6 woongelegenheden met lift en biedt telkens gebruik van gemeenschappelijke fietsenberging en vaste autostandplaats inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: Appartement op de 1ste verdieping: ruime woonkamer en open keuken met eiland, Berging / mogelijkheid wasmachine/droogkast, afzonderlijk toilet, ruime badkamer met douche / badkamermeubel, drie slaapkamers en een heel grote terrasruimte, autostandplaats. Totale huurprijs bedraagt 650 € / maand + 30€ forfait gemeenschappelijke kosten. Het appartement werd ondertussen in het wit geschilderd door de bestaande huurder. De foto's zijn van een gelijkaardig appartement maar nog in lege toestand net na de nieuwbouw. Het appartement is wel nog ruimer dan de huidige foto's. Vrij per 1 februari 2022. TEL Ivan op 0472/940146 voor meer info of bezoek ter plaatse.

€ 650/maand

Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oostende


RUIME 5-SLPK WONING MET GARAGE EN TUIN

Hierbij kunnen we volgende instapklare woning aanbieden met als indeling: Gelijkvloers: Inkomhal, garage, grote slaapkamer, berging, toilet , tuin en terras. Op de verdiepingen: Ruime woonkamer met open keuken en aansluitend een dakterras, 4 slaapkamers (twee grote en twee kleinere), badkamer, toilet. Kleinere huisdieren zijn toegelaten. Voor deze woning zoeken we een correcte huurder met startdatum van de huurovereenkomst 1 februari 2022. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment! Tel Ivan voor afspraak of meer info op 0472/940146.
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oostende


Ruime woning met twee verdiepingen

Deze woning is direct vrij en heeft volgende indeling: Op het gelijkvloers: ruime inkomhal, toilet , grote woonkamer, ruime keuken met aansluitend terras en tuingedeelte, berging voor de wasmachine en droorgkast. Op de 1ste verdieping een heel ruime slaapkamer en badkamer. op de 2de verdieping eveneens een heel ruime slaapkamer en een ruime berging. Voor deze woning zoeken we een huurder die oog heeft voor correcte huurbetaling en degelijk onderhoud. Op een centrumligging in Oostende met huisdieren in overleg met de verhuurder toegelaten, is dit pand prijs/kwaliteit een aanrader! Tel Ivan voor meer info en afspraak ter plaatse op 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod