«
1
2
3
4
5
6
7
»
sorteren op prijs | datum | gemeente

Te huur : Woning te Westkerke


WONING VRIJ 1 JUNI 2024

Deze ruimte halfopen bebouwing is gelegen op een rustige ligging te Westkerke en heeft naast ruime plaatsen binnen de woning nog een tuin op een zuidligging en een een bijhorende garage. Er is een grote woonkamer en een volledige moderne keuken met bijhorende berging. Drie slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad en douche. Huisdieren zijn toegelaten. Voor afspraak bel Ivan op 0472/940146

€ 950/maand

Standaard - Middelkerke
verhuurd

Verhuurd : Woning te Middelkerke


INSTAPKLARE NIEUWBOUWWONING MET TUIN EN GARAGE 70 B (huisdieren toegelaten)

Bij deze kan ik deze prachtige nieuwbouwwoning voorstellen met volgende indeling: Op gelijkvloers: inkomhal, toilet, ruime woonkamer met ingerichte keuken met kook- en/of spoeleiland, bijhorende berging, zongerichte terras, tuingedeelte en garage. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie badkamer. Aansluitend is er een grote bruikbare zolderruimte. Voor deze woning zoeken we een correcte huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en stipte huurbetaling. Prijs voor de woning 1125€ + 125€ garage = 1250€ / maand. U hebt dan ook voor deze prijs een instapklare woning voorzien van alle comfort en uitermate energiezuinig (zonnepanelen) Zie Energiecertificaat bouw: LABEL A 26kWh Voor info en bezoek ter plaatste Tel Ivan op 0472/940146.
Standaard - Houthulst
verhuurd

Verhuurd : Woning te Houthulst


NIEUWBOUWWONING INSTAPKLAAR 3-SLPK HUISDIEREN TOEGELATEN

Hierbij heb ik volgende nieuwbouwwoning te Houthulst op landelijke ligging maar op wandel/fietsafstand tot het centrum : De woning werd opgebouwd met charme en karakter met volgende indeling: Halfopen bebouwing met lange oprit, tuingedeelte en mooi terras en met landelijke uitzichten. Op het gelijkvloers : inkomhal - toilet - ruime woonkamer - ingerichte open keuken met afzonderlijk spoeleiland - werktabletruimte en veel bergingsruimte in de kasten. en een afzonderlijke bijhorende berging - wasplaatsruimte. Op de 1ste verdieping werden twee grotere en een kleinere slaapkamer voorzien - een prachtige badkamer met veel lichtinval - een ruime inloopdouche - badkamermeubel en een tweede toilet. Er is eveneens bergingsmogelijkheid op de zolderverdieping. Oppervlaktematen in de beschrijving zijn steeds bij benadering. De tuin is nog verder aan te leggen en er wordt nog een tuinberging voorzien. De superzuinige opbouw van de woning met zonnepanelen - airco koud/warm verwarmingssysteem zorgt voor minimaal energieverbruik en zorgt voor een uitstekende prijs/kwaliteit. Bijgevolg een topper in zijn segement! We zoeken dan ook een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en correcte stipte huurbetlaing. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Benedenwoning - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Benedenwoning te Gistel


Gelijkvloers appartement 2 slaapkamers centrum Gistel

Dit instapklaar appartement werd volledig opgeschilderd, voorzien van lamellensysteem, alle verlichtingselementen werden geplaatst en er is een verduisteringsgordijn in één van de slaapkamers en witte gordijnen in beide. Voor dit appartement zoeken we een huurder die oog heeft voor correcte huurbetaling en degelijk onderhoud. Er is toelating tot het houden van een type schoothondje. Indeling: inkomhal, woonkamer met open keuken, toilet, ruime berging, ruime badkamer, twee mooie slaapkamers en een ruim terras. Het appartementsgebouw beschikt over een grote ordentelijke fietsenberging. De gemeenschappelijke kosten beperken zich forfaitair tot 25€ aanvullend per maand. Er is bijgevolg geen dure afrekening te verwachten zodat u perfect weet wat de bewoning met zich meebrengt. Rekening houdende met de volledige afwerking en het instapklaar gegeven is dit gelijkvloers dan ook wat Prijs/kwaliteit betreft een topper in zijn segment. Het is direct vrij. Voor meer info of bezoek ter plaatse tel Ivan op 0472/940146
Standaard - Middelkerke
verhuurd

Verhuurd : Woning te Middelkerke


INSTAPKLARE NIEUWBOUWWONING MET TUIN EN GARAGE (huisdieren toegelaten)

Bij deze kan ik deze prachtige nieuwbouwwoning voorstellen met volgende indeling: Op gelijkvloers: inkomhal, toilet, ruime woonkamer met ingerichte keuken met kook- en/of spoeleiland, bijhorende berging, zongerichte terras, tuingedeelte en garage. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie badkamer. Aansluitend is er een grote bruikbare zolderruimte. Voor deze woning zoeken we een correcte huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en stipte huurbetaling. Prijs voor de woning 1050€ + 125€ garage = 1175€ / maand. U hebt dan ook voor deze prijs een instapklare woning voorzien van alle comfort en uitermate energiezuinig (zonnepanelen) Zie Energiecertificaat bouw: LABEL A 20 kWh Neem zonder twijfel contact met Ivan op 0472/940146 voor meer info of bezoek ter plaatse.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Woning te Gistel


INSTAPKLARE WONING MET TUIN EN 4 SLAAPKAMERS

Bij deze hebben we volgende woning gelegen in het centrum van Gistel: Indeling: inkomhal, woonkamer, keuken, ruime tussenhal / berging, toilet, badkamer, terras, tuinberging en tuingedeelte. Op de 1ste verdieping : 4 ruime slaapkamers De zolderverdieping is geïsoleerd en bereikbaar met een vaste trap. Bijgevolg zoeken we correcte huurders die oog hebben voor degelijk onderhoud en stipte huurbetaling. De woning is direct ter beschikking. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Standaard - Roeselare
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Roeselare


Instapklaar 3-slaapkm appartement huisdieren toegelaten

Hierbij kunnen we volgend energiezuinig appartement voorstellen die mogelijks vrij is tegen 1 maart 2024: Inkomhal, woonkamer met open keuken met eiland, drie slaapkamers, badkamer met douche, afzonderlijk toilet, ruime berging en een heel ruim zongericht terras. Zoals op de foto's zichtbaar is het appartement heel smaakvol ingericht. Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en heeft een bijhorende autostandplaats voor de prijs inbegrepen. Er werd om privacy-redenen enkel 1 foto genomen van de slaapkamers. De gemeenschappelijke kosten (syndic) zijn vastgelegd op 35 euro vast bedrag zonder bijkomende afrekening. Tel Ivan voor meer info en afspraak ter plaatse op 0472/940146
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Instapklaar 3-slp appartement centrum Gistel

Hierbij hebben we volgend instapklaar appartement in aanbod: Gelegen op de tweede verdieping, met lift bereikbaar en met een afgescheiden binnenkoer met ruime carport; Inkomhal, woonkamer, terras, open keuken, berging, tweede berging , toilet, badkamer en twee ruime slaapkamers en een kleinere. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren type schoothondje en/of assistentiehond. Het appartement is in bespreking met de huidige huurder mogelijks ter beschikking vanaf 1 februari 2024 ek. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146
«
1
2
3
4
5
6
7
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€220 000

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod