«
1
2
3
4
5
6
7
8
»
sorteren op prijs | datum | gemeente

Te huur : Garage te Gistel


RUIME LOODS CENTRUM GISTEL DIRECT VRIJ

Hierbij hebben we volgende loods ter beschikking gelegen centrum Gistel en met een totale oppervlakte van +- 210 m2. Diepte op iets van 38m op 6m breedte. Deze heeft een stockage bestemming en er is elektriciteit -en watervoorziening. Eveneens een kleine kleukenblok en toiletruimte. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en/of bezoek ter plaatse.

€ 450/maand

Te huur : Garage te Gistel


GARAGE MARKT GISTEL

Deze garage bevindt zich op de markt te Gistel, net achter residentie 'Massenhof'. Het is een gesloten garage die gelegen is op een privaat terrein. Voor verdere inlichtingen, gelieve ons te contacteren op het nummer 0472/940146.

€ 65/maand

Dak appartement - Veurne
verhuurd

Verhuurd : Dak appartement te Veurne


1-SLAAPKAMER APPARTEMENT MET RUIME GARAGE VRIJ 1 DECEMBER 2021

We hebben dit appartement met grote bijhorende garage, boven de winkel van Sleepworld te Veurne in aanbod: woonkamer-terras - keuken - ruime slaapkamer met doucheruimte en wastafel. Er is een afzonderlijk toilet. Er zijn geen aanvullende syndickosten enkel een gedeelde aftrek voor de elektriciteit in de hal. Epc waarde is heel positief: 130 KWH. Tel Ivan voor info op 0472/940146.

Te huur : Appartement te Gistel


MARKTLIGGING TE GISTEL INSTAPKLAAR APPARTEMENT

Hierbij hebben we volgend appartement: woonkamer en deels open keuken, toilet, badkamer met inloopdouche, twee ruime slaapkamers en een bijkomende bergruimte, een prachtig ruim zongericht terras. Er is een bijhorende autostandplaats op een privé-parking. De gemeenschappelijke kosten bedragen forfaitair 50€ zodat u geen dure afrekening hebt te verwachten. De week voor 1 januari 2022 zal het appartement ter beschikking zijn. Tel Ivan voor meer info of bezoek op 0472/940146.

€ 600/maand

Standaard - Koekelare
verhuurd

Verhuurd : Woning te Koekelare


Gerenoveerde woning Koekelare 4 slaapkamers

Deze ruime woning heeft inkomhal, ruime woonkamer met open ingerichte keuken met inbouwtoestellen, wasruimte, toilet, ruime garage en diverse parkeermogelijkheden en een degelijke afgesloten tuin. Op de 1ste verdieping hebben we twee slaapkamers en een grote badkamer met bad en douche. Op de tweede verdieping zijn er bijkomend twee slaapkamers. De woning is vrij per 1 oktober 2021. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


HEEL RUIM 2SLP-APPARTEMENT CENTRUM GISTEL MET GARAGE

Dit instapklaar appartement is volledig nieuw witgeschilderd en heeft volgende indeling: Inkomhal, heel ruime woonkamer, open ingerichte keuken, berging, terras, twee mooie slaapkamers, een grote badkamer met instapdouche. Grote troeven van dit appartement: lage EPC-score (energiezuinig), bijhorende garage op het gelijkvloers zodat er geen moeilijke in- en uitrit is voor de wagen, lift, kelderberging, de grote ruimtes, volledig nieuw geschilderd, een ingerichte keuken met vaatwas, heel veel lichtinval en de centrumligging. De prijssamenstelling is dan ook 650,00 € voor het appartement + 50€ garage en slechts 25€ vaste gemeenschappelijke kosten. (syndickosten in de volksmond genoemd). Prijs/kwaliteit een topper! Wegens algemeen verbod in het appartementsgebouw zijn geen honden toegelaten om de rust in het gebouw te bewaren. Tel Ivan voor meer info of bezoek: 0472/940146.
Standaard - Middelkerke
verhuurd

Verhuurd : Woning te Middelkerke


WESTENDE RIJWONING BEL-ETAGE MET GARAGE

Deze instapklare woning werd volledig nieuw gerenoveerd en biedt volgende indeling aan: Gelijkvloers: inkomhal, ruime badkamer, garage met wasruimte. 1ste verdiep: Ruime woonkamer met open keuken, toilet. 2de verdiep: twee slaapkamers. Rekening houdende met zijn gunstige ligging, een bijhorende garage en volledige in nieuwstaat met geschilderde toestand is deze woning een topper in zijn prijs/kwaliteit. Onder huisdieren toegelaten begrijpen we kleinere huisdieren. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Instapklaar1-slpk appartement kleine huisdieren toegelaten

Dit nieuwbouwappartement werd opgeschilderd in witte kleur en is tegen 1 juni ek ter beschikking. Er is aansluitend de inkomhal een degelijke woonkamer met open ingerichte keuken, een ruime slaapkamer, grote berging, badkamer met douche, toilet en balkon. Dit appartement is gelegen tegenover enkele grote supermarkten zodat alles in wandelafstand bereikbaar is voor uw boodschappen. Onder huisdieren toegelaten begrijpen we een type schoothondje en/of kat en is steeds voorafgaandelijk met de verhuurder te bespreken. De gemeenschappelijke kosten beperken zich tot 40€ forfaitair zodat u geen dure afrekening meer hoeft te verwachten. Prijs kwaliteit een mooi aanbod! Tel Ivan op 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod