«
1
2
3
4
»
sorteren op prijs | datum | gemeente

Te huur : Woning te Torhout


woning met garage en tuin te Wijnendale

Deze woning is vrij per 1 mei ek waarbij nog een nieuw dak met bijkomende isolatiewerken wordt voorzien tegen de startdatum van de huurovereenkomst. De woning is voorzien van een inkomhal, een ruime woonkamer, bergingsruimte, een heel ruime keuken met aansluitend een wasruimte. Er is een degelijke tuin, terras en garage ter beschikking. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap gaat tot de zolderruimte. Prijs/kwaliteit een topper. Tel 0472/940146 Ivan voor meer info en afspraak.

€ 720/maand

Te huur : Appartement te Gistel


Prachtige ruim appartement met Marktzicht

Dit ruim appartement heeft alles wat je kan verlangen van een instapklaar appartement. Het uitzicht vanuit het appartement is subliem en kijkt uit op de Markt, de Hoogstraat en de Kerkstraat te Gistel. Er is een lift aanwezig. De ruime woonkamer en open ingerichte keuken en aansluitend bijhorend vooraangelegen terras heeft veel lichtinval en is instapklaar. Er zijn twee slaapkamers (waarvan 1 met bijhorend balkon), een ruime badkamer met dubbele wastafelmeubel en grote inloppdouche. Er is een degelijke berging voorzien. We zoeken dan ook voor dit mooie appartement een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en correcte huurbetaling. De basishuur bedraagt 750€ en te verhogen met de gemeenschappelijke kosten forfaitair van 50€. Dus totaal van 800€ / maand. Onder huisdieren begrijpen we een type schoothondje en/of kat. Assistentiehonden zijn uiteraard cfr de wet toegelaten. Het appartement is direct vrij. Tel Ivan voor afspraak of meer info op 0472/940146

€ 750/maand

Te huur : Woning te Gistel


NIEUW 01/05

Deze rijwoning is vrij tegen 1 mei 2023 (mogelijks ook wat vroeger in bespreking met de vertrekkende huurder) en heeft volgende indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer, degelijke koer, ruime buitenberging. Op het 1ste verdiep vind je dan drie slaapkamers. (twee ruime en een kleinere). Prijs/kwaliteit een degelijke huurwoning. Voor meer info of bezoek tel Ivan op 0472/940146

€ 700/maand

Te huur : Woning te Gistel


Woning met 4 slaapkamers en ruime garage centrum Gistel

Vanaf 1 mei 2023 is deze instapklare woning gelegen centrum Gistel met ruime garage en terras ter beschikking. De indeling van de woning omvat: inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer met douche, 4 slaapkamers. Kleine huisdieren zijn toegelaten alsook assistentiehonden. Tel Ivan voor meer info en/of afspraak ter plaatse op 0472/940 146.

€ 750/maand

Te huur : Appartement te Gistel


RUIM APPARTEMENT INSTAPKLAAR GESCHILDERD CENTRUM GISTEL

Dit appartement gelegen op de eerste verdieping bestaat uit een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken voorzien eveneens van vaatwas en eiland met buitenzicht, een degelijk terras en een aanvullend balkon, en een afzonderlijke berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. Er is een bureelruimte in het verlengde van de woonkamer. (eventueel voor enkele slaapkamer te benutten) Aanvullend is er een slaapkamer met reeds kleerkastvoorziening ter beschikking. De badkamer is voorzien van een ruime instapdouche en badkamermeubel. Het toilet is niet in de badkamer geplaatst. Als bijkomende troeven is er een ondergrondse ruime autostandplaats, een afzonderlijke fietsenstalling en berging voor afval. Alles reeds in de prijs inbegrepen. Voor de gemeenschappelijke kosten is er geopteerd voor een vast bedrag van 50€ /maand zodat u geen dure afrekening hoeft te verwachten. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren waaronder een kleine hond en/of kat.( met uitzondering van assistentiehonden die wettelijk steeds toegelaten zijn) Prijs / kwaliteit een topper! Huisnummer 16 is finaal 17. Bel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.

€ 670/maand

Te huur : Appartement te Oostende


Ruim appartement met twee slaapkamers centrum Oostende

Bij deze kunnen we op de 1ste verdieping ( met lift aanwezig) dit ruim appartement aanbieden. Er is een ruime woonkamer en keuken, twee degelijke slaapkamers en badkamer met bad en doucheopbouw, een afzonderlijk toilet, berging en een balkon. prijs / kwaliteit een topper! Tel Ivan voor afspraak en info op 0472/940146

€ 650/maand

Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Instapklaar 3-slp appartement centrum Gistel

Hierbij hebben we volgend instapklaar appartement in aanbod: Gelegen op de tweede verdieping, met lift bereikbaar en met een afgescheiden binnenkoer met carport; Inkomhal, woonkamer, terras, open keuken, berging, tweede berging , toilet, badkamer en twee ruime slaapkamers en een kleinere. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren type schoothondje en/of assistentiehond. Het appartement is in bespreking met de huidige huurder mogelijks ter beschikking vanaf 15 januari ek. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Nieuw 2SLP-duplex appartement centrum Gistel Huisdieren toegelaten

Hierbij kunnen we volgend uitermate energiezuinig ruim appartement aanbieden met een bijhorend terras en een bijhorende autostandplaats. Onder huisdieren begrijpen we eveneens begeleide honden en een hondje type schoothondje. Indeling van het appartement: Inkomhal, ruime woonkamer met open keuken en een bijhorende berging, badkamer met doucheruimte, afzonderlijk toilet, twee slaapkamers, Energiezuinig wegens zonnepanelen die voorzien werden en de hoge isolatiegraad. Het EPBouw is in aanmaak cfr de wetgeving terzake. De gemeenschappelijke kosten (syndic) bedragen slechts 40€ vast per maand zodat u geen dure afrekening hoeft te verwachten. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info of bezoek ter plaatse.
«
1
2
3
4
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod