«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Landhuis - Spermalie
verhuurd

Verhuurd : Landhuis te Spermalie


RUIME HOEVEWONING TE MIDDELKERKE

Deze hoevewoning heeft 4 slaapkamers, een ruime woonkamer en een ingerichte keuken. Een oudere badkamerinrichting maar de woning straalt alle rust en ruimte uit. Uitzonderlijk aanbod. Er is een bijhorende garage. Het is een private huurwoning palend aan de vakantiehoeve. Locatie bijgevolg fenomenaal. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren waarbij de bezoekers van de vakantiehoeve niet gestoord worden. Deze zijn dan ook onder voorbehoud van akkoord na voorlegging aan de verhuurder. Tel Ivan voor meer info en/of bezoek 0472/940146
Standaard - Westkerke
verhuurd

Verhuurd : Woning te Westkerke


ALLEENSTAANDE WONING MET 3 SLPK

Opgelet: recente foto's zijn in opmaak. Hierbij hebben we volgende woning in aanbod met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, nieuwe keuken, badkamer, tuin en garage. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146.
Excl villa - Eke
verhuurd

Verhuurd : Excl villa te Eke


Uitzonderlijke energiezuinige nieuwbouwvilla vrij 1/01/2020

Voor deze nieuwbouw en bijhorende carport met berging zoeken we tegen 1 januari 2020 een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en correcte huurbetaling. Deze uitermate energiezuinig villa, voorzien van zonnepanelen en warmtepomp heeft verden volgend luxe-aanbod: Er is een inkomhal, toilet, ruime woonkamer met veel lichtinval, een ingerichte keuken met eiland, een bureauruimte in het verlengde van de woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, berging, toilet en badkamer met bad en doucheruimte. Er is een kleine schuur die kan gebruikt worden voor dierenstalling. De huurprijs is in zijn categorie een topper op prijs/kwaliteit. Onder toegelaten huisdieren begrijpen we kleine huisdieren en onder voorbehoud akkoord na voorlegging verhuurder. Tel 0472/940146 Ivan voor meer info.
Villa - Zerkegem
verhuurd

Verhuurd : Villa te Zerkegem


INSTAPKLARE VILLA ZERKEGEM - JABBEKE

Vanaf 15 oktober 2019 is deze villa te huur. Ze bestaat uit een inkomhal, ruime woonkamer, mooie keuken, wasplaats, garage, drie slaapkamers en badkamer met douche en bad. Tel Ivan voor afspraak 0472/940146
Duplex - Leffinge
verhuurd

Verhuurd : Duplex te Leffinge


Instapklaar ruim 2-slaapkamerappartement te Leffinge

In het centrum van Leffinge maar toch op een rustige ligging, hebben we dit ruime appartement in aanbod met volgende beschrijving: Er is een heel ruime woonkamer met open keuken, bijhorend zongericht groot terras, twee grote slaapkamers en een ingerichte badkamer met douche en badkamermeubilair. Er is Wat maakt dit appartement zo bijzonder: het is dan ook uitermate instapklaar dwz het is volledig opgeschilderd, alle verlichting is geplaatst en het is uitermate energiezuinig met hoogwaardige insolatienormen, warmtepomp en afwerking tot in detail. Er is eveneens een degelijke inkomhal met diverse bergingsruimte en plaats voor fietsen, wasmachine en droogkast. Er is geen lift maar verlies hiervan niet het volgend voordeel uit het oog : er zijn GEEN gemeenschappelijke kosten aanvullend te betalen bovenop de huurprijs. Voor dit uitzonderlijk aanbod zoeken we dan ook een huurder met zin voor onderhoud en correcte huurbetaling. Tel Ivan voor meer info of bezoek op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


TWEE SLAAPKAMERAPPARTEMENT MET GARAGE

Een topper prijs / kwaliteit op een rustige ligging centrum Gistel: Bestaande uit: inkomhal, woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en bergingsruimte. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren zoals een hondje schofthoogte 45 cm en/of katten. Het appartement is vrij per 1 november 2019. Tel Ivan voor afspraak op 0472/940146.
Standaard - Oudenburg
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oudenburg


Ruime instapklare woning met garage en tuin

Hierbij hebben we volgende woning in huuraanbod: De woning is instapklaar, ruim, met garage en tuin. Volgende indeling: Inkomhal, woonkamer, ruime leefkeuken, bergingsruimte, tuin en garage. Op de 1ste verdieping is een ruime badkamer, drie slaapkamers. De zolderruimte is bereikbaar via vaste trap en een ideale hobby- of speelruimte. De woning is direct vrij. Voor deze woning zoeken we een huurder die oog heeft voor onderhoud en correcte huurbetaling. Huisdieren toegelaten onder afspraak met de verhuurders. Tel Ivan op 0472/940146 voor bezoek of afspraak ter plaatse.
Benedenwoning - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Benedenwoning te Gistel


Gelijkvloers 2-slpkamerappartement centrum Gistel

We zoeken een huurder met oog voor degeliijk onderhoud en correcte huurbetaling, voor dit instapklaar gelijkvloers appartement met volgende kenmerken: Ruime woonkamer met open ingerichte keuken en bijhorende berging, inkomhal, twee slaapkamers, een afgesloten binnenkoer / terras, een ingerichte badkamer met douche en badkamermeubilair. Het appartement is volledig opgeschilderd in neutrale kleuren. De kwalitatieve gordijnen zijn over te nemen. De verhuurder is diervriendelijk maar het appartement is niet geschikt voor grotere huisdieren zodat we een hondje beperken in schofthoogte en aantal limiteren op één. Het appartement heeft aansluitend een vaste autostandplaats op de binnenruimte zodat uw wagen toch beschermt staat. Het gebouw voorziet in een afzonderlijke ruimte voor de vuilnisbakken en er is een gemeenschappelijke fietesenberging voorzien. Forfaitair voorzien we in 25€ gemeenschappelijke kosten zodat u geen dure afrekening kunt verwachten. Kortom voor 625€ / maand is dit appartement ter beschikking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Farmhouse - Middelkerke
Te koop te Middelkerke
€385 000

De woning heeft op vandaag een handelskarakter en horecabestemming. Het geheel is dermate met karakter opgebouwd en beschikt over alle beschikbare ruimtes om als zodoende te kunnen bestemd worden als private bewoning. Huidige indeling op gelijkvloers: Inkomhal, restaurantzaal, bar, restaurantzaal, keuken en bergingsruimtes (garagemogelijkheid), toiletten, ruime terrassen, grote tuin met diverse onderverdelingen. Ook de dierenliefhebber beschikt hier over alle mogelijkheden op een oppervlakte van 1575 m2. Op de 1ste verdieping is een gezellig ingericht privégedeelte bestaande uit een prachtige keuken en salonruimte. Er is een badkamer ingericht in Engelse Stijl en met massagebad. Er zijn op de verdiepingen 2 slaapkamers en diverse bergingsruimte. Eventueel is een onderverdeling als kangoeroewoning mogelijk. De wijze van opbouw van het pand zal voor elke kandidaat die oog heeft voor de warme uitstraling van het geheel een echt thuisgevoel opleveren. Eigenlijk is het geheel te veel om te beschrijven en is je bezoek pas echt alleszeggend. Tel voor bezoek en meer info: 0472/940146 Ivan. Tot binnenkort!


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verhuurd te Gistel
€800

Laat u verrassen door de prachtige afwerking die deze woning in het centrum van Gistel u aanbiedt! De woning is werkelijk instapklaar en werd met finesse ingericht. De charmant opgebouwde stadstuin is eveneens toegankelijk via een afzonderlijke ingang naast de woning. Volgende indeling op het gelijkvloers: Inkomhal met trappenhal naar de bovenverdiepingen en toegang tot de bruikbare kelder, ruime woonkamer, salonruimte, open keuken, keuken aanpalend aan de stadstuin, ruime badkamer met ligbad, badkamermeubilair en douchecabine, toilet, wasruimte met veel bergingsruimte. De woonkamer heeft een luxe schouwelement met ingebouwde haard bij de salonruimte. De trappenhal naar boven leidt langs een ingewerkte boekkast naar de slaapkamers. Op de 1ste verdieping heb je twee ruime slaapkamers, toilet. Op de tweede verdieping eveneens twee ruimte slaapkamers. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en bezoek.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Hierbij hebben we volgende uitzonderlijke woning in aanbod: Op de rand van het centrum van Gistel, met degelijke tuin, garage, parkeergelegenheid en rustig gelegen biedt deze halfopen bebouwing : maar liefst 7 slaapkamers waarvan enkele gelegen op het gelijkvloers, ingerichte keuken, ingerichte badkamer met ruime instapdouche, gezellige woonkamer met aanvullend gedeelte veranda-aanbouw. Er is een ruime berging naast de keuken. Er is een mooie trappenhal die naar de 1ste verdieping overgaat en beschikt over ruime slaapkamers . Bijgevolg een uitzonderlijke gelegenheid om deze woning aan te kopen! Alle noodzakelijke info ter beschikking om een akte mogelijks vlug te laten passeren. Tel Ivan voor info en afspraak ter plaatse : 0472/940146


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€285 000

Gelegen in een rustige wijk en op korte afstand van het centrum van Gistel hebben we deze instapklare woning in aanbod met volgende kenmerken: Halfopen bebouwing met prachtig aangelegde tuin, diverse terrassen en op een totale oppervlakte van 828 m2. Op het gelijkvloers is er een inkomhal, toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, garage en wasruimte. Op de bovenverdieping vinden we dan een ruime badkamer ingericht met badkamermeubel met twee wastafels, bad met opbouwdouche, drie slaapkamers en een bureelkamertje. De woning is voorzien van PVC-ramen met dubbele beglazing en werd steeds in perfecte staat van onderhoud door de huidge eigenaars voorzien. Deze woning is vast iets voor u dus twijfel niet en bel voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146 Ivan.


Land_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€295 000

Hierbij kunnen we deze bouwgrond van 966 m2 aanbieden gelegen op een commerciële topligging langs de Oostendse baan. Alle stedenbouwkundige inlichtingen zijn te verkrijgen op kantoor. Tel Ivan 0472/940146 voor afspraak of verdere inlichtingen.


Dwelling_Unspecified - Oostende
Verkocht te Oostende
€135 000

Deze ruime woning is na opfrissingswerken een buitenkans op meerwaarde: Er is een inkomhal met verlengstuk zodat de fietsen vlot kunnen binnenstaan zonder dat ze hinderen, en aanvullend is er een grote kelderruimte. De woonkamer is ruim en bestaat uit een salon en eetplaatsgedeelte. De keuken is volledig ingericht en heeft een open keukengevoel met zitplaats. De badkamer is momenteel op het gelijkvloers voorzien maar met 5 degelijke slaapkamers kan een slaapkamer als bijkomende badkamer worden voorzien. Eveneens is er op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet. Bijgevolg kan deze woning naar eigen smaak worden ingericht en is deze een topper binnen zijn prijs/kwaliteit segment! Bel zeker voor afspraak op 0472/940146 Ivan.


Flat_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€172 500

U zoekt een ruim instapklaar appartement met veel lichtinval en met mogelijks bijhorende garage? Dan is dit appartement vast voor u: volledig geschilderd, een ruime woonkamer met balkon vooraan, een ingerichte keuken tem vaatwas, een afzonderlijke bergingsruimte voor de wasmachine en droogkast, twee degelijke slaapkamers waarvan één met balkon, een badkamer met meubel en bad/douche, een afzonderlijk toilet. Aanvullend werd een geautomatiseerd zonnescherm geplaatst. De garage is bijkomend aan de koopprijs van 25000€. Bijkomende troef is de parkeergelegenheid aansluitend bij de garage op de gemeenschappelijke Parking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod