«
1
2
3
4
5
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Oudenburg
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oudenburg


Ruime instapklare woning met garage en tuin

Hierbij hebben we volgende woning in huuraanbod: De woning is instapklaar, ruim, met garage en tuin. Volgende indeling: Inkomhal, woonkamer, ruime leefkeuken, bergingsruimte, tuin en garage. Op de 1ste verdieping is een ruime badkamer, drie slaapkamers. De zolderruimte is bereikbaar via vaste trap en een ideale hobby- of speelruimte. De woning is direct vrij. Voor deze woning zoeken we een huurder die oog heeft voor onderhoud en correcte huurbetaling. Huisdieren toegelaten onder afspraak met de verhuurders. Tel Ivan op 0472/940146 voor bezoek of afspraak ter plaatse.
Benedenwoning - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Benedenwoning te Gistel


Gelijkvloers 2-slpkamerappartement centrum Gistel

We zoeken een huurder met oog voor degeliijk onderhoud en correcte huurbetaling, voor dit instapklaar gelijkvloers appartement met volgende kenmerken: Ruime woonkamer met open ingerichte keuken en bijhorende berging, inkomhal, twee slaapkamers, een afgesloten binnenkoer / terras, een ingerichte badkamer met douche en badkamermeubilair. Het appartement is volledig opgeschilderd in neutrale kleuren. De kwalitatieve gordijnen zijn over te nemen. De verhuurder is diervriendelijk maar het appartement is niet geschikt voor grotere huisdieren zodat we een hondje beperken in schofthoogte en aantal limiteren op één. Het appartement heeft aansluitend een vaste autostandplaats op de binnenruimte zodat uw wagen toch beschermt staat. Het gebouw voorziet in een afzonderlijke ruimte voor de vuilnisbakken en er is een gemeenschappelijke fietesenberging voorzien. Forfaitair voorzien we in 25€ gemeenschappelijke kosten zodat u geen dure afrekening kunt verwachten. Kortom voor 625€ / maand is dit appartement ter beschikking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.
Standaard - Ichtegem
verhuurd

Verhuurd : Woning te Ichtegem


Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin

Deze woning is in de eindfase van de volledige renovatie. Er is een nieuwe verwarmingsinstallatie op aardgas en centrale verwarming in alle ruimtes. Er werd volledig geïsoleerd en nieuwe ramen met dubbele beglazing. Het huidige Energiecertificaat is dan ook niet meer kenmerkend voor de volledige renovatie. De woning heeft volgende indeling: Gelijkvloers: inkomhal, garage, ruime woonkamer met open keuken, schuifraam naar het grote terras, badkamer met inloopdouche, toilet, grote tuin en grote tuinberging. Op de 1ste verdieping is er een bureelruimte en drie slaapkamers. De tuin is toegankelijk via zijpoortje. Prijs kwaliteit een topper. Bijkomende foto's volgen na einde werken. We zoeken dan ook een huurder die stipte huurbetaling en degelijk onderhoud eveneens belangrijk vindt. Huisdieren zijn toegelaten. Tel Ivan voor meer info of afspraak op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Instapklaar 2-slpkamer appartement vrij 1 juli

U zoekt een ruim instapklaar appartement met veel lichtinval en met mogelijks bijhorende garage? Dan is dit appartement vast voor u: volledig geschilderd, een ruime woonkamer met balkon vooraan, een ingerichte keuken tem vaatwas, een afzonderlijke bergingsruimte voor de wasmachine en droogkast, twee degelijke slaapkamers waarvan één met balkon, een badkamer met meubel en bad/douche, een afzonderlijk toilet. Aanvullend werd een geautomatiseerd zonnescherm geplaatst. De garage is bijkomend aan de huurprijs van 50€./ maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen 20€ / maand forfaitair zodat u geen dure jaarlijkse afrekening kunt hebben. Bijkomende troef is de parkeergelegenheid aansluitend bij de garage op de gemeenschappelijke Parking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.
Duplex - Leffinge
verhuurd

Verhuurd : Duplex te Leffinge


Ruim Duplex-appartement met drie slaapkamers en groot zonneterras

Vrij vanaf 1 mei 2019 heeft dit appartement volgende te bieden: Blikvanger: geen syndickosten te betalen! Er is een inkomhal, een prachtige woonkamer met ruime salonruimte en veel lichtinval, een aansluitend zongericht ruim terras en met een trap bereikbaar tuingedeelte. Op het 1ste verdiep is er naast de woonkamer en de open ingerichte keuken eveneens een 1ste slaapkamer en nog bergingsruimte. Op de tweede verdieping vinden we dan twee ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer met ligbad en instapdouche en nog aanvullende bergruimte. Een kleine hond (schofthoogte 45 cm) en/of kat is hier zeker mogelijk en toegelaten. Zoekt u een ruim appartement in Leffinge en vindt u eveneens correcte huurbetaling en degelijk onderhoud een evidentie, dan ben u wellicht de huurders die we zoeken. Neem contact met Ivan op 0472/940146 voor afspraak of meer info.
Standaard - Oudenburg
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oudenburg


GELIJKVLOERS-WONING MET GARAGE

Deze gelijkvloerse woning gelegen centrum Oudenburg heeft volgende indeling: inkomhal, woonkamer, ruime slaapkamer, ingerichte keuken, berging, tuingedeelte en garage! prijs van de woning 575€ + 50€ voor de garage. Alles gelegen op het gelijkvloers. Onder toegelaten huisdieren conform de toegankelijkheid van de woning: hond met schofthoogte 45 cm en/of kat. Dubbele beglazing en aardgasverwarming. Tel Ivan voor meer info of afspraak: 0472/940146
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


MARKTLIGGING TE GISTEL INSTAPKLAAR 3-SLK APPARTEMENT

Hierbij hebben we volgend ruim appartement te Gistel op prachtige marktligging: Opgelet huisnummer is 18 ipv 16 volgens adres. Op de eerste verdieping (eveneens bereikbaar met lift), grote woonkamer met veel lichtinval en klein balkon, een open ingerichte keuken (eveneens met vaatwas en koelkast), drie degelijke slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en badkamermeubilair, afzonderlijk toilet, grote bergingsruimte. Dit appartement is volledig geschilderd in neutrale lichte kleuren met enkele accenten, er zijn gordijnen en verlichtingselementen geplaatst die gratis ter beschikking zijn. Er is een ruime afgesloten garage in het gebouw die aanvullend 50€ / maand kost. De twee bijhorende kelderbergingen zijn in de prijs inbegrepen. Forfaitair wordt er slechts aanvullend 45€ / maand gerekend voor de gemeenschappelijke kosten van de lift en de elektriciteit van de gang. Bijgevolg hebt u geen dure afrekening meer voor de syndickosten. Als kleine huisdieren wordt een hond toegestaan mits een schofthoogte van maximaal 30 cm. (type Maltezer of Chihuaha) Rekening houdende met de kwaliteit van de gordijnen is een kat uitgesloten. Prijs/ kwaliteit hebben we hier een topper zodat we dan ook rustige huurders zoeken die oog hebben voor onderhoud van een kwalitatief en ruim appartement. Energieprestatiecertificaat: 108 kWh/m2jaar. Tel Ivan voor meer info of bezoek op 0472/940146
Standaard - Zandvoorde
verhuurd

Verhuurd : Woning te Zandvoorde


GERENOVEERDE LUXE-WONING MET 4 SLAAPKAMERS

Hierbij kunnen we u volgende woning in ons huuraanbod aanbieden: Halfopen bebouwing met garage, twee parkeerplaatsen, tuin met terras en ruime tuinberging. Deze woning is voorzien van uitzonderlijke afwerkingsgraad en volledig opgeschilderd en instapklaar. Er is een ruime woonkamer met prachtige open keuken voorzien van alle inbouwtoestellen tem vaatwas. Er zijn 4 slaapkamers, een bureelkamertje en een badkamer met bad en douchevoorziening en een badkamermeubel met dubbele wastafel. Voor deze woning zoeken we een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud. Kleine huisdieren zijn toegelaten. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse of meer informatie.
«
1
2
3
4
5
»

in de kijker

Villa - Gistel
Te koop te Gistel
€430 000

Hierbij hebben we volgende ruime villa te koop met riante mogelijkheden: In elke vastgoedwaardering is de ligging een grote factor : Een groene oase rondom de woning op een rustige ligging maar toch vrij dicht tegen het centrum en gecombineerd met een heel vlotte bereikbaarheid naar de autosnelweg E40. (hooguit een 500-tal meter) De woning vraagt de nodige heropfrissing en inrichtingswerken naar het hedendaags comfort maar hier heb je dan ook de ruime mogelijkheden om dit volledig naar de hand te zetten. De woning is onderkelderd met een begaanbare hoogte en geeft uit vanaf de garage tot aan de achterzijde van de woning met toegangsdeur naar de achtertuin. Hier bevindt zich eveneens de verwarmingsinstallatie die naar hedendaagse energienormen te vernieuwen is. Huidige indeling van de woning: Op het gelijkvloers heb je de inkomhal, heel ruime woonkamer met aansluitend de keuken, 4 slaapkamers, badkamer en twee toiletten. Vanuit de keuken heb je in het verlengde met enkele treden lager de gigantische veranda die uitzicht geeft op de tuin. Op de benedenverdieping heb je de garage en door het feit dat de woning begaanbaar onderkelderd is, een heel grote bergingsruimte met onderverdelingen en ruime mogelijkheden. Nutsvoorzieningen: stadswater, twee regenwaterputten, elektriciteit. Gas is wel aansluitbaar vanaf de straatzijde. De woning is volledig voorzien van geautomatiseerde rolluiken. Prijs/kwaliteit hebben we hier een topper in zijn segment en meer dan een bezoek waard! Aarzel dus niet en weet dat je van harte welkom bent voor alle nodige informatie en een bezoek op afspraak. Tel Ivan op 0472/940146


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod