«
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Villa - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Villa te Gistel


Rustig gelegen villa te huur Gistel direct vrij

Op fietsafstand van het centrum Gistel, is deze alleenstaande woning gelegen op een rustige ligging. Er is een ruime aangelegde tuin met grote terras, Er is een garage en parkeergelegenheid. De woning heeft een ruime woonkamer met salon, eetkamer en bureelruimte, drie ruime slaapkamers, twee badkamers, grote gesloten keuken en diverse bergingsruimte. Tel voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Bungalow - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Bungalow te Gistel


Vernieuwde volledige benedenwoning met drie slaapkamers Gistel

De woning bestaat uit een ruime woonkamer met veel lichtinval, een volledig nieuw ingerichte keuken met alle modern comfort tem vaatwas, drie slaapkamers, bergingsruimte, badkamer met grote inloopdouche en modern badkamermeubel, een wasruimte en twee afzonderlijke toiletten. De oprit is in aanleg en zal plaats bieden voor twee wagens. Naast de tuin rondom de woning is er een terras en een tuinhuis waar de fietsen, eventuele bromfietsen enz kunnen geplaatst worden. Kleine huisdieren oa een kleine hond en/of kat zijn toegelaten. Het energieprestatiecertificaat geeft nog het cijfer weer van voor de vernieuwingswerken. De nieuwe dubbele beglazing, centrale verwarming en de nieuwe verwarmingsinstallatie liggen aan de grondslag voor een effectieve verbetering , zoals er werd geadviseerd in het verslag, en bijgevolg is dit een energiezuinige woning. Prijs/kwaliteit een topper. Tel Ivan voor afspraak of meer info.
Benedenwoning - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Benedenwoning te Oostende


RUIM GELIJKVLOERSAPPARTEMENT 2-SLPK

Hierbij kunnen we dit gerenoveerd gelijkvloers appartement bestaande uit: Ruime woonkamer, twee slaapkamers, nieuwe keuken en badkamer, koer en ruime berging. Prijs/kwaliteit is dit een topper. Tel 0472/940146 Ivan voor afspraak of info.
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Oostende


3-SLP-KAMER APPARTEMENT MARIAKERKE

We hebben volgend 3 slaapkamer-appartement te huur in Mariakerke. Basishuurprijs: 650 euro + 50 euro bijhorende garage. Vrij tegen 01/12/2017 Ruime woonkamer - ruime Nieuwe keuken - 3 slaapkamers - bergingruimte - badkamer. Dit geheel is instapklaar. Voor de gemeenschappelijke kosten is er een provisie van 20 Euro /maand. Voor afspraak bel Ivan op 0472/940146
Benedenwoning - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Benedenwoning te Oostende


Ruim gerenoveerd gelijkvloersappartement Oostende centrum Direct Vrij

Op een prachtige centrumligging te Oostende, dicht bij het station, de winkelstraten, dicht bij de ring om vlot direct op de autonsnelweg te raken, en mogelijkheid om de wagen te parkeren met bewonerskaart is dit ruim appartement een topper voor twee personen. Er is een grote woonkamer met veel lichtinval, een ingerichte nieuwe keuken, een ruime badkamer met bad en douche en nieuw meubilair en een grote slaapkamer met een dressingruimte die veel mogelijkheden schept. Kleine huisdieren toegelaten. Tel Ivan voor afspraak of meer info op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Woning te Gistel


Gereno. rijwoning met tuin te Gistel vanaf 15/07/2017 vrij

Hierbij hebben we een betaalbare gerenoveerde kleine woning in aanbod bestaande uit: woonkamer, ingewerkte keuken, veranda-uitbouw, tuin en ruim tuinhuis. Er is een afzonderlijke toegang voor de fietsen. Op de eerste verdieping is er 1 slaapkamer met de badkamer (douche en lavabo en toilet ingewerkt in de slaapkamerruimte. (tussenwand). De energiescore geeft een verkeerd beeld omdat deze slechts de toestand van voor de renovatie weergeeft en er geen nieuw attest werd opgemaakt. Huisdieren toegelaten. Tel voor afspraak ter plaatse op 0472/940146
Standaard - Westkerke
verhuurd

Verhuurd : Woning te Westkerke


Moderne woning met 3 slaapkamers en garage

Deze woning heeft volgende in aanbod: Bijhorende garage en tuin met zonnig terras. De tuin is hierbij bereikbaar via de garage en huisdieren zijn toegelaten. Er is verder een mooie inkom, afzonderlijk toilet, ruime woonkamer met veel lichtinval en schuifraam naar het terras, een ruime keuken met bijhorende berging. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met bad en douche. De schilderwerken zijn op dit ogenblik bezig om de woning in een nieuwe witte verfkleur te voorzien. Tel Ivan voor afspraak op 0472/940146.
Standaard - Roksem
verhuurd

Verhuurd : Woning te Roksem


Alleenstaande volledige benedenwoning op rustige ligging te Oudenburg

Deze mooie instapklare woning heeft volgende indeling: Een grote oprit, garage en onderhoudsvriendelijke tuin. Alles is gelijkvloers dus is er een ruime woonkamer met aansluitend een veranda, een ingerichte afzonderlijke keuken, een grote berging en/of wasruimte, twee slaapkamers, badkamer met douche. Aansluitend is er een zolderruimte over de volledige oppervlakte van de woning. Er is verwarming elektrisch enerzijds en anderzijds via stookolie. Prijs / kwaliteit ongetwijfeld een topper. De woning is vrij ter beschikking vanaf 1 juli ek. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.
«
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Farmhouse - Middelkerke
Te koop te Middelkerke
€385 000

De woning heeft op vandaag een handelskarakter en horecabestemming. Het geheel is dermate met karakter opgebouwd en beschikt over alle beschikbare ruimtes om als zodoende te kunnen bestemd worden als private bewoning. Huidige indeling op gelijkvloers: Inkomhal, restaurantzaal, bar, restaurantzaal, keuken en bergingsruimtes (garagemogelijkheid), toiletten, ruime terrassen, grote tuin met diverse onderverdelingen. Ook de dierenliefhebber beschikt hier over alle mogelijkheden op een oppervlakte van 1575 m2. Op de 1ste verdieping is een gezellig ingericht privégedeelte bestaande uit een prachtige keuken en salonruimte. Er is een badkamer ingericht in Engelse Stijl en met massagebad. Er zijn op de verdiepingen 2 slaapkamers en diverse bergingsruimte. Eventueel is een onderverdeling als kangoeroewoning mogelijk. De wijze van opbouw van het pand zal voor elke kandidaat die oog heeft voor de warme uitstraling van het geheel een echt thuisgevoel opleveren. Eigenlijk is het geheel te veel om te beschrijven en is je bezoek pas echt alleszeggend. Tel voor bezoek en meer info: 0472/940146 Ivan. Tot binnenkort!


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verhuurd te Gistel
€800

Laat u verrassen door de prachtige afwerking die deze woning in het centrum van Gistel u aanbiedt! De woning is werkelijk instapklaar en werd met finesse ingericht. De charmant opgebouwde stadstuin is eveneens toegankelijk via een afzonderlijke ingang naast de woning. Volgende indeling op het gelijkvloers: Inkomhal met trappenhal naar de bovenverdiepingen en toegang tot de bruikbare kelder, ruime woonkamer, salonruimte, open keuken, keuken aanpalend aan de stadstuin, ruime badkamer met ligbad, badkamermeubilair en douchecabine, toilet, wasruimte met veel bergingsruimte. De woonkamer heeft een luxe schouwelement met ingebouwde haard bij de salonruimte. De trappenhal naar boven leidt langs een ingewerkte boekkast naar de slaapkamers. Op de 1ste verdieping heb je twee ruime slaapkamers, toilet. Op de tweede verdieping eveneens twee ruimte slaapkamers. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en bezoek.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Hierbij hebben we volgende uitzonderlijke woning in aanbod: Op de rand van het centrum van Gistel, met degelijke tuin, garage, parkeergelegenheid en rustig gelegen biedt deze halfopen bebouwing : maar liefst 7 slaapkamers waarvan enkele gelegen op het gelijkvloers, ingerichte keuken, ingerichte badkamer met ruime instapdouche, gezellige woonkamer met aanvullend gedeelte veranda-aanbouw. Er is een ruime berging naast de keuken. Er is een mooie trappenhal die naar de 1ste verdieping overgaat en beschikt over ruime slaapkamers . Bijgevolg een uitzonderlijke gelegenheid om deze woning aan te kopen! Alle noodzakelijke info ter beschikking om een akte mogelijks vlug te laten passeren. Tel Ivan voor info en afspraak ter plaatse : 0472/940146


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€285 000

Gelegen in een rustige wijk en op korte afstand van het centrum van Gistel hebben we deze instapklare woning in aanbod met volgende kenmerken: Halfopen bebouwing met prachtig aangelegde tuin, diverse terrassen en op een totale oppervlakte van 828 m2. Op het gelijkvloers is er een inkomhal, toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, garage en wasruimte. Op de bovenverdieping vinden we dan een ruime badkamer ingericht met badkamermeubel met twee wastafels, bad met opbouwdouche, drie slaapkamers en een bureelkamertje. De woning is voorzien van PVC-ramen met dubbele beglazing en werd steeds in perfecte staat van onderhoud door de huidge eigenaars voorzien. Deze woning is vast iets voor u dus twijfel niet en bel voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146 Ivan.


Land_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€295 000

Hierbij kunnen we deze bouwgrond van 966 m2 aanbieden gelegen op een commerciële topligging langs de Oostendse baan. Alle stedenbouwkundige inlichtingen zijn te verkrijgen op kantoor. Tel Ivan 0472/940146 voor afspraak of verdere inlichtingen.


Dwelling_Unspecified - Oostende
Verkocht te Oostende
€135 000

Deze ruime woning is na opfrissingswerken een buitenkans op meerwaarde: Er is een inkomhal met verlengstuk zodat de fietsen vlot kunnen binnenstaan zonder dat ze hinderen, en aanvullend is er een grote kelderruimte. De woonkamer is ruim en bestaat uit een salon en eetplaatsgedeelte. De keuken is volledig ingericht en heeft een open keukengevoel met zitplaats. De badkamer is momenteel op het gelijkvloers voorzien maar met 5 degelijke slaapkamers kan een slaapkamer als bijkomende badkamer worden voorzien. Eveneens is er op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet. Bijgevolg kan deze woning naar eigen smaak worden ingericht en is deze een topper binnen zijn prijs/kwaliteit segment! Bel zeker voor afspraak op 0472/940146 Ivan.


Flat_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€172 500

U zoekt een ruim instapklaar appartement met veel lichtinval en met mogelijks bijhorende garage? Dan is dit appartement vast voor u: volledig geschilderd, een ruime woonkamer met balkon vooraan, een ingerichte keuken tem vaatwas, een afzonderlijke bergingsruimte voor de wasmachine en droogkast, twee degelijke slaapkamers waarvan één met balkon, een badkamer met meubel en bad/douche, een afzonderlijk toilet. Aanvullend werd een geautomatiseerd zonnescherm geplaatst. De garage is bijkomend aan de koopprijs van 25000€. Bijkomende troef is de parkeergelegenheid aansluitend bij de garage op de gemeenschappelijke Parking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod