«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Ichtegem
verhuurd

Verhuurd : Woning te Ichtegem


Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin

Deze woning is in de eindfase van de volledige renovatie. Er is een nieuwe verwarmingsinstallatie op aardgas en centrale verwarming in alle ruimtes. Er werd volledig geïsoleerd en nieuwe ramen met dubbele beglazing. Het huidige Energiecertificaat is dan ook niet meer kenmerkend voor de volledige renovatie. De woning heeft volgende indeling: Gelijkvloers: inkomhal, garage, ruime woonkamer met open keuken, schuifraam naar het grote terras, badkamer met inloopdouche, toilet, grote tuin en grote tuinberging. Op de 1ste verdieping is er een bureelruimte en drie slaapkamers. De tuin is toegankelijk via zijpoortje. Prijs kwaliteit een topper. Bijkomende foto's volgen na einde werken. We zoeken dan ook een huurder die stipte huurbetaling en degelijk onderhoud eveneens belangrijk vindt. Huisdieren zijn toegelaten. Tel Ivan voor meer info of afspraak op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Instapklaar 2-slpkamer appartement vrij 1 juli

U zoekt een ruim instapklaar appartement met veel lichtinval en met mogelijks bijhorende garage? Dan is dit appartement vast voor u: volledig geschilderd, een ruime woonkamer met balkon vooraan, een ingerichte keuken tem vaatwas, een afzonderlijke bergingsruimte voor de wasmachine en droogkast, twee degelijke slaapkamers waarvan één met balkon, een badkamer met meubel en bad/douche, een afzonderlijk toilet. Aanvullend werd een geautomatiseerd zonnescherm geplaatst. De garage is bijkomend aan de huurprijs van 50€./ maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen 20€ / maand forfaitair zodat u geen dure jaarlijkse afrekening kunt hebben. Bijkomende troef is de parkeergelegenheid aansluitend bij de garage op de gemeenschappelijke Parking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.
Standaard - Leffinge
verhuurd

Verhuurd : Woning te Leffinge


5- slaapkamer woning te Leffinge met tuin.

Deze woning heeft een ruime woonkamer, een kleine slaapkamer beneden, een badkamer met bad en douche en nog 4 slaapkamers op de 1ste verdieping. Er is een ingerichte keuken, afzonderlijk toilet, een degelijke tuin met veel bergingsruimte en bestaande uit een moestuingedeelte en gazon. De garage beperkt zich tot stalling van bromfiets/moto en/of fietsen. Huisdieren zijn toegelaten. Tel Ivan op 0472/940146
Standaard - Koekelare
verhuurd

Verhuurd : Woning te Koekelare


Nieuw te huur Koekelare Centrum

Hierbij kunnen we volgende woning te huur aanbieden vanaf 15 juni 2019: Woning: 675€ en de bijhorende ruime garage 50€ = 725€ / maand. Deze opgeschilderde en instapklare woning heeft een inkomhal/trappenhal, ruime woonkamer met open ingerichte keuken, afzonderlijke wasruimte, ruim terras en slaapkamer op het gelijkvloers. Op de 1ste verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer. Rekening houdende dat deze woning instapklaar is, is de prijs/kwaliteit een topper! Onder toegelaten huisdieren verstaan we kleine huisdieren zoals een hondje met max schofthoogte van 40 cm en/of kat. Elke situatie leggen we uiteraard ter goedkeuring aan de eigenaars voor. Bel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Duplex - Leffinge
verhuurd

Verhuurd : Duplex te Leffinge


Ruim Duplex-appartement met drie slaapkamers en groot zonneterras

Vrij vanaf 1 mei 2019 heeft dit appartement volgende te bieden: Blikvanger: geen syndickosten te betalen! Er is een inkomhal, een prachtige woonkamer met ruime salonruimte en veel lichtinval, een aansluitend zongericht ruim terras en met een trap bereikbaar tuingedeelte. Op het 1ste verdiep is er naast de woonkamer en de open ingerichte keuken eveneens een 1ste slaapkamer en nog bergingsruimte. Op de tweede verdieping vinden we dan twee ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer met ligbad en instapdouche en nog aanvullende bergruimte. Een kleine hond (schofthoogte 45 cm) en/of kat is hier zeker mogelijk en toegelaten. Zoekt u een ruim appartement in Leffinge en vindt u eveneens correcte huurbetaling en degelijk onderhoud een evidentie, dan ben u wellicht de huurders die we zoeken. Neem contact met Ivan op 0472/940146 voor afspraak of meer info.
Standaard - Middelkerke
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Middelkerke


Ruim Appartement op de zeedijk Middelkerke als woonadres (geen seizoensverhuring)

Hierbij is dit ongemeubeld appartement te huur op basis van de woninghuurwet, waarbij domicilie tot de mogelijkheden behoren. Naast de uitzonderlijke ligging met frontaal zeezicht vanuit de woonkamer en met balkon, is er vanuit de twee slaapkamers frontaal duinzicht eveneens telkens met een balkon. (9de verdieping) Bij één van de slaapkamers is er een aanvullende badkamer ter beschikking. Eveneens is er gedacht aan de parkingproblematiek die er de dag van vandaag heerst en is in de huurprijs inbegrepen een vaste parkeerplaats dicht tegen het gebouw. Er is een ruime woonkamer met veel lichtinval en een open ingerichte keuken. Het appartement is opgeschilderd zodat indien de kleurkeuze u bevalt dit appartement dan ook instapklaar is. De badkamer is voorzien van meubilair en ligbad. Kortom prijs/kwaliteit hebben we met dit appartement hier te maken met een uniek aanbod. Eveneens tweede verblijf is mogelijk maar uiteraard is de tweedeverblijftaks ten laste van de huurder. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Benedenwoning - Middelkerke
verhuurd

Verhuurd : Benedenwoning te Middelkerke


Ruime studio op gelijkvloers en zeedijk met zicht op de zee!

Deze ruime instapklare studio bestaat uit een degelijke woonkamer met open keuken, een slaapgedeelte afgescheiden met wand, een berging, een badkamer met meubel en douche, afzonderlijk toilet en afzonderlijke berging voor de wasmachine. De tram op stapafstand en winkels in de buurt zorgen voor liggingscomfort. Geniet je van een prachtig zicht op zee en waag je je zelfs om even het water in te gaan dan kan dat alles in een veilige omkadering. De keuken is oa ingericht met een kookplaat met inductie. De gordijnen zijn reeds voorzien. Eveneens is er ventilatie met warmterecuperatie. Voor dit appartement zoeken we een huurder die onderhoud en stipte betaling als norm beschouwt. Prijs kwaliteit is deze ruime studio een topper in zijn segment. Beperkt tot 35€ forfaire syndickosten zodat u geen dure afrekening moet vrezen. 450€ / maand is dan ook voor wat je krijgt een buitenkans. Tel Ivan voor meer info of afspraak op 0472/940146.
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Oostende


Studio op de 8ste verdieping met prachtig uitzicht

Kenmerken: Deze studio is eventueel gemeubeld ter beschikking en is gelegen op de 8ste verdieping op de Zeedijk te Oostende. Ze is instapklaar en er is een hondje toegelaten. Verder bestaat deze uit een degelijk woonkamer met open slaapkamer en zetelbed, een keukenruimte, toilet en badkamer. Er is een balkon over de lengte van de studio. Er is optioneel een bijhorende garage aan 100€. Tel Ivan voor afspraak op 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Farmhouse - Middelkerke
Te koop te Middelkerke
€385 000

De woning heeft op vandaag een handelskarakter en horecabestemming. Het geheel is dermate met karakter opgebouwd en beschikt over alle beschikbare ruimtes om als zodoende te kunnen bestemd worden als private bewoning. Huidige indeling op gelijkvloers: Inkomhal, restaurantzaal, bar, restaurantzaal, keuken en bergingsruimtes (garagemogelijkheid), toiletten, ruime terrassen, grote tuin met diverse onderverdelingen. Ook de dierenliefhebber beschikt hier over alle mogelijkheden op een oppervlakte van 1575 m2. Op de 1ste verdieping is een gezellig ingericht privégedeelte bestaande uit een prachtige keuken en salonruimte. Er is een badkamer ingericht in Engelse Stijl en met massagebad. Er zijn op de verdiepingen 2 slaapkamers en diverse bergingsruimte. Eventueel is een onderverdeling als kangoeroewoning mogelijk. De wijze van opbouw van het pand zal voor elke kandidaat die oog heeft voor de warme uitstraling van het geheel een echt thuisgevoel opleveren. Eigenlijk is het geheel te veel om te beschrijven en is je bezoek pas echt alleszeggend. Tel voor bezoek en meer info: 0472/940146 Ivan. Tot binnenkort!


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verhuurd te Gistel
€800

Laat u verrassen door de prachtige afwerking die deze woning in het centrum van Gistel u aanbiedt! De woning is werkelijk instapklaar en werd met finesse ingericht. De charmant opgebouwde stadstuin is eveneens toegankelijk via een afzonderlijke ingang naast de woning. Volgende indeling op het gelijkvloers: Inkomhal met trappenhal naar de bovenverdiepingen en toegang tot de bruikbare kelder, ruime woonkamer, salonruimte, open keuken, keuken aanpalend aan de stadstuin, ruime badkamer met ligbad, badkamermeubilair en douchecabine, toilet, wasruimte met veel bergingsruimte. De woonkamer heeft een luxe schouwelement met ingebouwde haard bij de salonruimte. De trappenhal naar boven leidt langs een ingewerkte boekkast naar de slaapkamers. Op de 1ste verdieping heb je twee ruime slaapkamers, toilet. Op de tweede verdieping eveneens twee ruimte slaapkamers. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en bezoek.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Hierbij hebben we volgende uitzonderlijke woning in aanbod: Op de rand van het centrum van Gistel, met degelijke tuin, garage, parkeergelegenheid en rustig gelegen biedt deze halfopen bebouwing : maar liefst 7 slaapkamers waarvan enkele gelegen op het gelijkvloers, ingerichte keuken, ingerichte badkamer met ruime instapdouche, gezellige woonkamer met aanvullend gedeelte veranda-aanbouw. Er is een ruime berging naast de keuken. Er is een mooie trappenhal die naar de 1ste verdieping overgaat en beschikt over ruime slaapkamers . Bijgevolg een uitzonderlijke gelegenheid om deze woning aan te kopen! Alle noodzakelijke info ter beschikking om een akte mogelijks vlug te laten passeren. Tel Ivan voor info en afspraak ter plaatse : 0472/940146


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€285 000

Gelegen in een rustige wijk en op korte afstand van het centrum van Gistel hebben we deze instapklare woning in aanbod met volgende kenmerken: Halfopen bebouwing met prachtig aangelegde tuin, diverse terrassen en op een totale oppervlakte van 828 m2. Op het gelijkvloers is er een inkomhal, toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, garage en wasruimte. Op de bovenverdieping vinden we dan een ruime badkamer ingericht met badkamermeubel met twee wastafels, bad met opbouwdouche, drie slaapkamers en een bureelkamertje. De woning is voorzien van PVC-ramen met dubbele beglazing en werd steeds in perfecte staat van onderhoud door de huidge eigenaars voorzien. Deze woning is vast iets voor u dus twijfel niet en bel voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146 Ivan.


Land_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€295 000

Hierbij kunnen we deze bouwgrond van 966 m2 aanbieden gelegen op een commerciële topligging langs de Oostendse baan. Alle stedenbouwkundige inlichtingen zijn te verkrijgen op kantoor. Tel Ivan 0472/940146 voor afspraak of verdere inlichtingen.


Dwelling_Unspecified - Oostende
Verkocht te Oostende
€135 000

Deze ruime woning is na opfrissingswerken een buitenkans op meerwaarde: Er is een inkomhal met verlengstuk zodat de fietsen vlot kunnen binnenstaan zonder dat ze hinderen, en aanvullend is er een grote kelderruimte. De woonkamer is ruim en bestaat uit een salon en eetplaatsgedeelte. De keuken is volledig ingericht en heeft een open keukengevoel met zitplaats. De badkamer is momenteel op het gelijkvloers voorzien maar met 5 degelijke slaapkamers kan een slaapkamer als bijkomende badkamer worden voorzien. Eveneens is er op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet. Bijgevolg kan deze woning naar eigen smaak worden ingericht en is deze een topper binnen zijn prijs/kwaliteit segment! Bel zeker voor afspraak op 0472/940146 Ivan.


Flat_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€172 500

U zoekt een ruim instapklaar appartement met veel lichtinval en met mogelijks bijhorende garage? Dan is dit appartement vast voor u: volledig geschilderd, een ruime woonkamer met balkon vooraan, een ingerichte keuken tem vaatwas, een afzonderlijke bergingsruimte voor de wasmachine en droogkast, twee degelijke slaapkamers waarvan één met balkon, een badkamer met meubel en bad/douche, een afzonderlijk toilet. Aanvullend werd een geautomatiseerd zonnescherm geplaatst. De garage is bijkomend aan de koopprijs van 25000€. Bijkomende troef is de parkeergelegenheid aansluitend bij de garage op de gemeenschappelijke Parking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod