«
1
2
3
4
5
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Villa - Roksem
verhuurd

Verhuurd : Villa te Roksem


Uitzonderlijke alleenstaande nieuwbouwvilla

In Oudenburg (Westkerke) hebben we deze prachtige villa in huuraanbod. U beschikt over een ruime woning, heel veel parkingmogelijkheid, garage, grote tuin en een rustige ligging. Er is een ruime woonkamer, een enorme ingerichte keuken (met kookeiland en zicht op de tuin), een slaapkamer beneden en drie ruime slaapkamers op de bovenverdieping, een grote badkamer met alle modern comfort. Voor deze villa zoeken we een solvabele huurder met oog voor onderhoud. Tel voor afspraak Ivan op 0472/940146
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oostende


Gerenoveerde rijwoning Direct Vrij te Oostende

Hierbij kan ik volgende ruime rijwoning aanbieden met volgende kenmerken: dubbele beglazing, nieuwe vloeren, ruime woonkamer en open keuken, bijkomende bureelruimte op gelijkvloers, zonnige koer, wasruimte, badkamer op 1ste verdieping, gezellig dakterras, twee slaapkamers en badkamer met bad en douche. Werkelijk een aanrader en betaalbaar. Instapklaar. Verwarming op aardgas. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146.
Landhuis - Spermalie
verhuurd

Verhuurd : Landhuis te Spermalie


RUIME HOEVEWONING TE MIDDELKERKE

Deze hoevewoning heeft 4 slaapkamers, een ruime woonkamer en een ingerichte keuken. Een oudere badkamerinrichting maar de woning straalt alle rust en ruimte uit. Uitzonderlijk aanbod. Er is een bijhorende garage. Het is een private huurwoning palend aan de vakantiehoeve. Locatie bijgevolg fenomenaal. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren waarbij de bezoekers van de vakantiehoeve niet gestoord worden. Deze zijn dan ook onder voorbehoud van akkoord na voorlegging aan de verhuurder. Tel Ivan voor meer info en/of bezoek 0472/940146
Standaard - Westkerke
verhuurd

Verhuurd : Woning te Westkerke


ALLEENSTAANDE WONING MET 3 SLPK

Opgelet: recente foto's zijn in opmaak. Hierbij hebben we volgende woning in aanbod met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, nieuwe keuken, badkamer, tuin en garage. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146.
Excl villa - Eke
verhuurd

Verhuurd : Excl villa te Eke


Uitzonderlijke energiezuinige nieuwbouwvilla vrij 1/01/2020

Voor deze nieuwbouw en bijhorende carport met berging zoeken we tegen 1 januari 2020 een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en correcte huurbetaling. Deze uitermate energiezuinig villa, voorzien van zonnepanelen en warmtepomp heeft verden volgend luxe-aanbod: Er is een inkomhal, toilet, ruime woonkamer met veel lichtinval, een ingerichte keuken met eiland, een bureauruimte in het verlengde van de woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, berging, toilet en badkamer met bad en doucheruimte. Er is een kleine schuur die kan gebruikt worden voor dierenstalling. De huurprijs is in zijn categorie een topper op prijs/kwaliteit. Onder toegelaten huisdieren begrijpen we kleine huisdieren en onder voorbehoud akkoord na voorlegging verhuurder. Tel 0472/940146 Ivan voor meer info.
Villa - Zerkegem
verhuurd

Verhuurd : Villa te Zerkegem


INSTAPKLARE VILLA ZERKEGEM - JABBEKE

Vanaf 15 oktober 2019 is deze villa te huur. Ze bestaat uit een inkomhal, ruime woonkamer, mooie keuken, wasplaats, garage, drie slaapkamers en badkamer met douche en bad. Tel Ivan voor afspraak 0472/940146
Duplex - Leffinge
verhuurd

Verhuurd : Duplex te Leffinge


Instapklaar ruim 2-slaapkamerappartement te Leffinge

In het centrum van Leffinge maar toch op een rustige ligging, hebben we dit ruime appartement in aanbod met volgende beschrijving: Er is een heel ruime woonkamer met open keuken, bijhorend zongericht groot terras, twee grote slaapkamers en een ingerichte badkamer met douche en badkamermeubilair. Er is Wat maakt dit appartement zo bijzonder: het is dan ook uitermate instapklaar dwz het is volledig opgeschilderd, alle verlichting is geplaatst en het is uitermate energiezuinig met hoogwaardige insolatienormen, warmtepomp en afwerking tot in detail. Er is eveneens een degelijke inkomhal met diverse bergingsruimte en plaats voor fietsen, wasmachine en droogkast. Er is geen lift maar verlies hiervan niet het volgend voordeel uit het oog : er zijn GEEN gemeenschappelijke kosten aanvullend te betalen bovenop de huurprijs. Voor dit uitzonderlijk aanbod zoeken we dan ook een huurder met zin voor onderhoud en correcte huurbetaling. Tel Ivan voor meer info of bezoek op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


TWEE SLAAPKAMERAPPARTEMENT MET GARAGE

Een topper prijs / kwaliteit op een rustige ligging centrum Gistel: Bestaande uit: inkomhal, woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en bergingsruimte. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren zoals een hondje schofthoogte 45 cm en/of katten. Het appartement is vrij per 1 november 2019. Tel Ivan voor afspraak op 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
»

in de kijker

Villa - Gistel
Te koop te Gistel
€430 000

Hierbij hebben we volgende ruime villa te koop met riante mogelijkheden: In elke vastgoedwaardering is de ligging een grote factor : Een groene oase rondom de woning op een rustige ligging maar toch vrij dicht tegen het centrum en gecombineerd met een heel vlotte bereikbaarheid naar de autosnelweg E40. (hooguit een 500-tal meter) De woning vraagt de nodige heropfrissing en inrichtingswerken naar het hedendaags comfort maar hier heb je dan ook de ruime mogelijkheden om dit volledig naar de hand te zetten. De woning is onderkelderd met een begaanbare hoogte en geeft uit vanaf de garage tot aan de achterzijde van de woning met toegangsdeur naar de achtertuin. Hier bevindt zich eveneens de verwarmingsinstallatie die naar hedendaagse energienormen te vernieuwen is. Huidige indeling van de woning: Op het gelijkvloers heb je de inkomhal, heel ruime woonkamer met aansluitend de keuken, 4 slaapkamers, badkamer en twee toiletten. Vanuit de keuken heb je in het verlengde met enkele treden lager de gigantische veranda die uitzicht geeft op de tuin. Op de benedenverdieping heb je de garage en door het feit dat de woning begaanbaar onderkelderd is, een heel grote bergingsruimte met onderverdelingen en ruime mogelijkheden. Nutsvoorzieningen: stadswater, twee regenwaterputten, elektriciteit. Gas is wel aansluitbaar vanaf de straatzijde. De woning is volledig voorzien van geautomatiseerde rolluiken. Prijs/kwaliteit hebben we hier een topper in zijn segment en meer dan een bezoek waard! Aarzel dus niet en weet dat je van harte welkom bent voor alle nodige informatie en een bezoek op afspraak. Tel Ivan op 0472/940146


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod