«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Rumbeke
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Rumbeke


Ruim nieuwbouw 3-Slk appartement Huisdieren toegelaten.

Hierbij kunnen we volgend nieuwbouwappartement aanbieden: Het appartementsgebouw heeft 6 woongelegenheden met lift en biedt telkens gebruik van gemeenschappelijke fietsenberging en vaste autostandplaats inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: Appartement op de 2de verdieping: ruime woonkamer en open keuken met eiland, Berging / mogelijkheid wasmachine/droogkast, afzonderlijk toilet, ruime badkamer met inloopdouche / badkamermeubel, drie slaapkamers en een degelijke terrasruimte, autostandplaats. Totale huurprijs bedraagt 600 € / maand + 30€ forfait gemeenschappelijke kosten. Het appartement is vrij tegen 1 oktober 2020 en is bespreekbaar met de huidige huurder tegen 15 september 2020. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info of bezoek ter plaatse.
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Oostende


Ruim 3-slaapkamer appartement + garage te Mariakerke ! Huisdieren toegelaten

Vanaf 1 september 2020 is volgend appartement ter beschikking: Ruime woonkamer - ingerichte keuken- 3 slaapkamers - berging - balkon - 2de berging - badkamer met bad/douche en dubbele lavabo. De garage is bij te nemen aan 50 euro / maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen provisie 20 euro/ maand. Instapklaar. Tel voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Standaard - Sint-Andries
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Sint-Andries


Gelijkvloers 2 Slp-kamer appartement St-Andries (Huisdieren toegelaten)

Gelijkvloers appartement met woonkamer en open keuken, bijhorende grote berging, toilet, ingerichte badkamer en twee slaapkamers. Er is een vaste autostandplaats voorzien en een zuidgericht terrasje. De gemeenschappelijke kosten bedragen forfaitair slechts 15 euro /maand. Een garage is mogelijks optioneel aan de prijs van 60,00€/ maand. Ook is er gemeenschappelijke fietsenberging ter beschikking (tenzij de garage mee werd gehuurd) . Vrij vanaf 1 oktober 2020. Tel Ivan : 0472/940146 voor afspraak of meer info.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


NIEUW 2-SLPK APPARTEMENT CENTRUM GISTEL

Dit nieuwe instapklare appartement, gelegen op 50m van de markt, heeft een ruime woonkamer met open moderne keuken, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, en een bijhorende berging. Het is direct vrij. Ideaal voor een huurder die respect heeft voor de rustige sfeer en degelijk onderhoud die in het gebouw heerst. Huurprijs 600€ + 50€ forfait gemeenschappelijke kosten van het gebouw.(oa lift) Honden zijn uit respect voor de bewoners van het gebouw en het potentiële lawaaihinder niet toegelaten. Tel Ivan voor een afspraak op : 0472/940146.
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Oostende


TWEE SLAAPKAMERAPPARTEMENT OOSTENDE Huisdieren toegelaten.

Direct vrij : Dit rustgevend instapklaar appartement heeft volgende kenmerken: Een woonkamer met open ingerichte keuken en aansluitende berging, twee degelijke slaapkamers, een inkomhal, een ruime badkamer met bad/douche. Het appartement is instapklaar en met zijn centrumligging dicht bij de winkels en openbaar vervoer / treinstation. Kleine huisdieren zijn toegelaten. Er wordt forfaitair gerekend voor de gemeenschappelijke kosten aan 50€ / maand zodat u niet jaarlijks een hoge afrekening kunt hebben. Prijs/kwaliteit een topper! Bel Ivan voor meer info of afspraak op 0472/940146.
Standaard - Zevekote
verhuurd

Verhuurd : Woning te Zevekote


Instapklare halfopen bebouwing Gistel

Een aangename verrassing als je deze woning binnenkomt: nieuwe vloeren, ruime woonkamer met salonruimte en eetplaats, een keuken om "U" tegen te zeggen: veel bergingsruimte, alle inbouwtoestellen tem vaatwas en veel lichtinval, een afzonderlijke wasplaats, een mooi terras en zorgvuldig aangelegd tuintje met tuinberging. Op de 1ste verdieping hebben we twee slaapkamers en een toilet. Het geheel is degelijk geïsoleerd en verwarming is via pelletkachel. Instapklaar met modieuze kleuren. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oostende


NIEUWE WONING OOSTENDE DIRECT VRIJ

Hierbij zoeken we een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en correcte huurbetaling. Bij deze biedt de verhuurder u volgende aan: Instapklare woning die volledig werd opgeschilderd en voorzien van alle verlichtingselementen. Er is mogelijkheid om achteraan achter het omheinde tuingedeelte twee wagens te plaatsen. Er is een ruim terras en een tuingedeelte. De woning is eveneens achteraan te betreden en er wordt nog voorzien in een ruime tuinberging met de mogelijkheid om daar de fietsen te plaatsen. De woning bestaat uit: Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer en salonruimte, open ingerichte keuken, toilet, berging, ruim terras, omheind tuingedeelte met toegangspoortje. Het gazon wordt nog ingezaaid door de verhuurder. De werkzaamheden op de foto's zijn de plaatsing van de berging en de omheining die in eindfase zitten. Op de eerste verdieping hebben we twee mooie slaapkamers en een ruime moderne badkamer. Onder toegelaten huisdieren begrijpen we: een type schoothondje en/of kat. Voor info en bezoek neem je contact met Ivan op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


1 slp-appartement centrum Gistel

Op een centrale maar rustige ligging bieden we dit appartement aan met volgende indeling: Gelegen op de derde verdieping en bereikbaar met de lift: Inkomhal, ruime woonkamer met open keuken en bijhorend zongericht terras, één slaapkamer, ruime badkamer met douche, wasruimte. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren waaronder kleine hond en/of kat. We zoeken dan ook een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en correcte huurbetaling. De 40€ gemeenschappelijke kosten per maand zijn forfaitair vastgelegd waarbij je dus geen afrekening meer te verwachten hebt. Tel Ivan voor info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Farmhouse - Middelkerke
Te koop te Middelkerke
€385 000

De woning heeft op vandaag een handelskarakter en horecabestemming. Het geheel is dermate met karakter opgebouwd en beschikt over alle beschikbare ruimtes om als zodoende te kunnen bestemd worden als private bewoning. Huidige indeling op gelijkvloers: Inkomhal, restaurantzaal, bar, restaurantzaal, keuken en bergingsruimtes (garagemogelijkheid), toiletten, ruime terrassen, grote tuin met diverse onderverdelingen. Ook de dierenliefhebber beschikt hier over alle mogelijkheden op een oppervlakte van 1575 m2. Op de 1ste verdieping is een gezellig ingericht privégedeelte bestaande uit een prachtige keuken en salonruimte. Er is een badkamer ingericht in Engelse Stijl en met massagebad. Er zijn op de verdiepingen 2 slaapkamers en diverse bergingsruimte. Eventueel is een onderverdeling als kangoeroewoning mogelijk. De wijze van opbouw van het pand zal voor elke kandidaat die oog heeft voor de warme uitstraling van het geheel een echt thuisgevoel opleveren. Eigenlijk is het geheel te veel om te beschrijven en is je bezoek pas echt alleszeggend. Tel voor bezoek en meer info: 0472/940146 Ivan. Tot binnenkort!


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verhuurd te Gistel
€800

Laat u verrassen door de prachtige afwerking die deze woning in het centrum van Gistel u aanbiedt! De woning is werkelijk instapklaar en werd met finesse ingericht. De charmant opgebouwde stadstuin is eveneens toegankelijk via een afzonderlijke ingang naast de woning. Volgende indeling op het gelijkvloers: Inkomhal met trappenhal naar de bovenverdiepingen en toegang tot de bruikbare kelder, ruime woonkamer, salonruimte, open keuken, keuken aanpalend aan de stadstuin, ruime badkamer met ligbad, badkamermeubilair en douchecabine, toilet, wasruimte met veel bergingsruimte. De woonkamer heeft een luxe schouwelement met ingebouwde haard bij de salonruimte. De trappenhal naar boven leidt langs een ingewerkte boekkast naar de slaapkamers. Op de 1ste verdieping heb je twee ruime slaapkamers, toilet. Op de tweede verdieping eveneens twee ruimte slaapkamers. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en bezoek.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Hierbij hebben we volgende uitzonderlijke woning in aanbod: Op de rand van het centrum van Gistel, met degelijke tuin, garage, parkeergelegenheid en rustig gelegen biedt deze halfopen bebouwing : maar liefst 7 slaapkamers waarvan enkele gelegen op het gelijkvloers, ingerichte keuken, ingerichte badkamer met ruime instapdouche, gezellige woonkamer met aanvullend gedeelte veranda-aanbouw. Er is een ruime berging naast de keuken. Er is een mooie trappenhal die naar de 1ste verdieping overgaat en beschikt over ruime slaapkamers . Bijgevolg een uitzonderlijke gelegenheid om deze woning aan te kopen! Alle noodzakelijke info ter beschikking om een akte mogelijks vlug te laten passeren. Tel Ivan voor info en afspraak ter plaatse : 0472/940146


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€285 000

Gelegen in een rustige wijk en op korte afstand van het centrum van Gistel hebben we deze instapklare woning in aanbod met volgende kenmerken: Halfopen bebouwing met prachtig aangelegde tuin, diverse terrassen en op een totale oppervlakte van 828 m2. Op het gelijkvloers is er een inkomhal, toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, garage en wasruimte. Op de bovenverdieping vinden we dan een ruime badkamer ingericht met badkamermeubel met twee wastafels, bad met opbouwdouche, drie slaapkamers en een bureelkamertje. De woning is voorzien van PVC-ramen met dubbele beglazing en werd steeds in perfecte staat van onderhoud door de huidge eigenaars voorzien. Deze woning is vast iets voor u dus twijfel niet en bel voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146 Ivan.


Land_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€295 000

Hierbij kunnen we deze bouwgrond van 966 m2 aanbieden gelegen op een commerciële topligging langs de Oostendse baan. Alle stedenbouwkundige inlichtingen zijn te verkrijgen op kantoor. Tel Ivan 0472/940146 voor afspraak of verdere inlichtingen.


Dwelling_Unspecified - Oostende
Verkocht te Oostende
€135 000

Deze ruime woning is na opfrissingswerken een buitenkans op meerwaarde: Er is een inkomhal met verlengstuk zodat de fietsen vlot kunnen binnenstaan zonder dat ze hinderen, en aanvullend is er een grote kelderruimte. De woonkamer is ruim en bestaat uit een salon en eetplaatsgedeelte. De keuken is volledig ingericht en heeft een open keukengevoel met zitplaats. De badkamer is momenteel op het gelijkvloers voorzien maar met 5 degelijke slaapkamers kan een slaapkamer als bijkomende badkamer worden voorzien. Eveneens is er op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet. Bijgevolg kan deze woning naar eigen smaak worden ingericht en is deze een topper binnen zijn prijs/kwaliteit segment! Bel zeker voor afspraak op 0472/940146 Ivan.


Flat_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€172 500

U zoekt een ruim instapklaar appartement met veel lichtinval en met mogelijks bijhorende garage? Dan is dit appartement vast voor u: volledig geschilderd, een ruime woonkamer met balkon vooraan, een ingerichte keuken tem vaatwas, een afzonderlijke bergingsruimte voor de wasmachine en droogkast, twee degelijke slaapkamers waarvan één met balkon, een badkamer met meubel en bad/douche, een afzonderlijk toilet. Aanvullend werd een geautomatiseerd zonnescherm geplaatst. De garage is bijkomend aan de koopprijs van 25000€. Bijkomende troef is de parkeergelegenheid aansluitend bij de garage op de gemeenschappelijke Parking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod