Te huur : Excl villa te Diksmuide

€1 350/maand

VILLA TE HUUR CENTRUM DIKSMUIDE

Dit uitzonderlijk aanbod is ter beschikking op de huurmarkt en kan op twee manieren gehuurd worden:
1) ofwel als privéwoning waarbij de huurprijs bepaald is op 1350,00€ en de huur fiscaal niet aftrekbaar is.
of
2) als woning waarbij huisvesting van meerder personeel mogelijk is voor een solvabele firma en waarbij de huurprijs fiscaal aftrekbaar is en dan is de huurprijs bepaald op 1850,00€

De woning is gelegen centraal tov de supermarkten en op wandelafstand naar de Markt en het trein/busstation van Diksmuide.

De woning beschikt over een ruime inkomhal, 4 ingerichte slaapkamers (met mogelijkheid tot meerdere), twee badkamers, wasruimte met douchefaciliteit, ruime woonkamer, ingerichte keuken, deels gemeubileerd (geen gemeubelde verhuur), dubbele garage en een pracht van een zuidgerichte tuin met grote terrasruimte.

De verwarming is elektrisch met accumulatoren en heeft afzonderlijke dag/nacht en exclusief nacht . De vorige bewoners hadden een minimaal verbruik rond de 200€ zonder bijkomende afrekening. Het verbruik is uiteraard ifv eigen noden.

De woning is direct vrij en huisdieren zijn toegelaten. Prijs /kwaliteit een topper in zijn segment!
Tel Ivan voor meer info of bezoek ter plaatse op 0472/940146.Eigenschappeninfoplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€220 000

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod