Te huur : Woning te Lichtervelde

€750/maand

TWEE-WOONST GELIJKVLOERSE WONING MET TUIN EN GARAGE EN BIJKOMEND APPARTEMENT

Uitzonderlijk aanbod van een dubbele woonst gelijkvloerse woning met bijhorende appartement voorzien van ruime tuin (via achterzijde perceel toegang naar de openbare weg) en terrassen en een grote garage.

Prijszetting van de gelijkvloerse woning: 750€ + 650€ 2slaapkamerappartement + 60€ garage.
totale huurprijs : 1460€ / maand zonder bijkomende gemeenschappelijke kosten en met inbegrip garage.

Bijgevolg zoeken we dan ook huurders die binnen hetzelfde gebouw wensen te wonen en toch volledig over hun privacy afzonderlijk kunnen beschikken. Daarnaast zijn het genot van een prachtige tuin en een ruime garage een grote troef.
vb van mogelijkheid is Ouders op gelijkvloers en kinderen op 1ste verdiep. Uiteraard zijn er andere opties bespreekbaar.

Indeling van de gelijkvloerse woning: ruime woonkamer met aansluitend terras - keuken - twee/drie slaapkamers /bureauruimte- veel bergingsruimte - badkamer - kelder.

Toegang tot de tuin en eveneens toegang tot de tuin via de achterzijde. + ruimte garage.

Indeling van het bovengelegen appartement: twee slaapkamers - ruime woonkamer - keuken- terras + bergingsruimte en een grote zolderruimte bereikbaar met een vaste trap.

Een uitzonderlijk aanbod om te wonen in een type herenwoning met centrumligging en toch de rust om te genieten van een ruime stadstuin. We dragen een hart voor dieren dus die zijn toegelaten als die de woning respecteren en lawaaihinder voor de buurtbewoners vermijden. Tel Ivan voor meer info of bezoek ter plaatse op 0472/940146.Eigenschappeninfoplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€220 000

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod