Te huur : Woning te Torhout

€720/maand

woning met garage en tuin te Wijnendale

Deze woning is vrij per 1 mei ek waarbij nog een nieuw dak met bijkomende isolatiewerken wordt voorzien tegen de startdatum van de huurovereenkomst.
De woning is voorzien van een inkomhal, een ruime woonkamer, bergingsruimte, een heel ruime keuken met aansluitend een wasruimte. Er is een degelijke tuin, terras en garage ter beschikking. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap gaat tot de zolderruimte. Prijs/kwaliteit een topper. Tel 0472/940146 Ivan voor meer info en afspraak.Eigenschappeninfoplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod