«
1
2
3
4
5
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


2slpk - appartement met ruime garage inbegrepen in de prijs : Vrij 1 augustus 2019

Dit instapklaar appartement gelegen met zicht op het stadspark en de kerk is volledig in neutrale moderne kleuren opgeschilderd en heeft volgende indeling: mooie inkomhal met ingebouwde vestiaire, ruime woonkamer en open keuken met inbouwtoestellen tem vaatwas, een grote berging - voorraadkamer, twee slaapkamers, badkamer met bad en douche, een groot zonnig terras achteraan en een balkon vooraan. Er is een grote garage in de prijs inbegrepen. Voor de lift, gemeenschappelijke kosten en elektriciteitsverbruik van de gang bedragen deze kosten 50€ forfaitair maandelijks zodat u geen grote jaarafrekening meer hebt. Kleine huisdieren als een hondje met schofthoogte van maximaal 40 cm of een kat zijn toegelaten mits bespreking. Dit appartement is wat ligging, grootte, beschikbaarheid van garage en volledig geschilderd een topper prijs/kwaliteit. De logopediepraktijk kent na aanpassingswerken op de nieuwe locatie slechts geplande verhuis, zodat Stien u ondertussen nog steeds in de Kerkstraat van dienst zal zijn! Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


2 SLP-APPARTEMENT MET STANDPLAATS direct vrij

Op een mooie Marktligging met schitterend uitzicht op de grote Markt van Gistel, biedt dit gerenoveerd en modern appartement een mooie woonkamer met volledig ingerichte keuken aan, Een ruimere en kleinere slaapkamer, een badkamer met modern meubel en een prachtige douche. Er is een bijhorende autostandplaats in de prijs inbegrepen. Slechts 50€ provisie gemeenschappelijke kosten. Een topper in prijs/kwaliteit. Er is een garage optioneel te huur in hetzelfde appartementsgebouw. Tel 059/445441 voor afspraak ter plaatse.
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Oostende


3-SLP-KAMER APPARTEMENT MARIAKERKE

We hebben volgend 3 slaapkamer-appartement te huur in Mariakerke. Basishuurprijs: 650 euro + 50 euro bijhorende garage. Vrij tegen 01/12/2017 Ruime woonkamer - ruime Nieuwe keuken - 3 slaapkamers - bergingruimte - badkamer. Dit geheel is instapklaar. Voor de gemeenschappelijke kosten is er een provisie van 20 Euro /maand. Voor afspraak bel Ivan op 0472/940146
Standaard - Zandvoorde
verhuurd

Verhuurd : Woning te Zandvoorde


GERENOVEERDE LUXE-WONING MET 4 SLAAPKAMERS

Hierbij kunnen we u volgende woning in ons huuraanbod aanbieden: Halfopen bebouwing met garage, twee parkeerplaatsen, tuin met terras en ruime tuinberging. Deze woning is voorzien van uitzonderlijke afwerkingsgraad en volledig opgeschilderd en instapklaar. Er is een ruime woonkamer met prachtige open keuken voorzien van alle inbouwtoestellen tem vaatwas. Er zijn 4 slaapkamers, een bureelkamertje en een badkamer met bad en douchevoorziening en een badkamermeubel met dubbele wastafel. Voor deze woning zoeken we een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud. Kleine huisdieren zijn toegelaten. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse of meer informatie.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


MARKTLIGGING TE GISTEL INSTAPKLAAR 3-SLK APPARTEMENT

Hierbij hebben we volgend ruim appartement te Gistel op prachtige marktligging: Opgelet huisnummer is 18 ipv 16 volgens adres. Op de eerste verdieping (eveneens bereikbaar met lift), grote woonkamer met veel lichtinval en klein balkon, een open ingerichte keuken (eveneens met vaatwas en koelkast), drie degelijke slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en badkamermeubilair, afzonderlijk toilet, grote bergingsruimte. Dit appartement is volledig geschilderd in neutrale lichte kleuren met enkele accenten, er zijn gordijnen en verlichtingselementen geplaatst die gratis ter beschikking zijn. Er is een ruime afgesloten garage in het gebouw die aanvullend 50€ / maand kost. De twee bijhorende kelderbergingen zijn in de prijs inbegrepen. Forfaitair wordt er slechts aanvullend 45€ / maand gerekend voor de gemeenschappelijke kosten van de lift en de elektriciteit van de gang. Bijgevolg hebt u geen dure afrekening meer voor de syndickosten. Als kleine huisdieren wordt een hond toegestaan mits een schofthoogte van maximaal 30 cm. (type Maltezer of Chihuaha) Rekening houdende met de kwaliteit van de gordijnen is een kat uitgesloten. Prijs/ kwaliteit hebben we hier een topper zodat we dan ook rustige huurders zoeken die oog hebben voor onderhoud van een kwalitatief en ruim appartement. Energieprestatiecertificaat: 108 kWh/m2jaar. Tel Ivan voor meer info of bezoek op 0472/940146
Standaard - Oudenburg
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oudenburg


GELIJKVLOERS-WONING MET GARAGE

Deze gelijkvloerse woning gelegen centrum Oudenburg heeft volgende indeling: inkomhal, woonkamer, ruime slaapkamer, ingerichte keuken, berging, tuingedeelte en garage! prijs van de woning 575€ + 50€ voor de garage. Alles gelegen op het gelijkvloers. Onder toegelaten huisdieren conform de toegankelijkheid van de woning: hond met schofthoogte 45 cm en/of kat. Dubbele beglazing en aardgasverwarming. Tel Ivan voor meer info of afspraak: 0472/940146
Duplex - Leffinge
verhuurd

Verhuurd : Duplex te Leffinge


Ruim Duplex-appartement met drie slaapkamers en groot zonneterras

Vrij vanaf 1 mei 2019 heeft dit appartement volgende te bieden: Blikvanger: geen syndickosten te betalen! Er is een inkomhal, een prachtige woonkamer met ruime salonruimte en veel lichtinval, een aansluitend zongericht ruim terras en met een trap bereikbaar tuingedeelte. Op het 1ste verdiep is er naast de woonkamer en de open ingerichte keuken eveneens een 1ste slaapkamer en nog bergingsruimte. Op de tweede verdieping vinden we dan twee ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer met ligbad en instapdouche en nog aanvullende bergruimte. Een kleine hond (schofthoogte 45 cm) en/of kat is hier zeker mogelijk en toegelaten. Zoekt u een ruim appartement in Leffinge en vindt u eveneens correcte huurbetaling en degelijk onderhoud een evidentie, dan ben u wellicht de huurders die we zoeken. Neem contact met Ivan op 0472/940146 voor afspraak of meer info.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Instapklaar 2-slpkamer appartement vrij 1 juli

U zoekt een ruim instapklaar appartement met veel lichtinval en met mogelijks bijhorende garage? Dan is dit appartement vast voor u: volledig geschilderd, een ruime woonkamer met balkon vooraan, een ingerichte keuken tem vaatwas, een afzonderlijke bergingsruimte voor de wasmachine en droogkast, twee degelijke slaapkamers waarvan één met balkon, een badkamer met meubel en bad/douche, een afzonderlijk toilet. Aanvullend werd een geautomatiseerd zonnescherm geplaatst. De garage is bijkomend aan de huurprijs van 50€./ maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen 20€ / maand forfaitair zodat u geen dure jaarlijkse afrekening kunt hebben. Bijkomende troef is de parkeergelegenheid aansluitend bij de garage op de gemeenschappelijke Parking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
»

in de kijker

Villa - Gistel
Te koop te Gistel
€430 000

Hierbij hebben we volgende ruime villa te koop met riante mogelijkheden: In elke vastgoedwaardering is de ligging een grote factor : Een groene oase rondom de woning op een rustige ligging maar toch vrij dicht tegen het centrum en gecombineerd met een heel vlotte bereikbaarheid naar de autosnelweg E40. (hooguit een 500-tal meter) De woning vraagt de nodige heropfrissing en inrichtingswerken naar het hedendaags comfort maar hier heb je dan ook de ruime mogelijkheden om dit volledig naar de hand te zetten. De woning is onderkelderd met een begaanbare hoogte en geeft uit vanaf de garage tot aan de achterzijde van de woning met toegangsdeur naar de achtertuin. Hier bevindt zich eveneens de verwarmingsinstallatie die naar hedendaagse energienormen te vernieuwen is. Huidige indeling van de woning: Op het gelijkvloers heb je de inkomhal, heel ruime woonkamer met aansluitend de keuken, 4 slaapkamers, badkamer en twee toiletten. Vanuit de keuken heb je in het verlengde met enkele treden lager de gigantische veranda die uitzicht geeft op de tuin. Op de benedenverdieping heb je de garage en door het feit dat de woning begaanbaar onderkelderd is, een heel grote bergingsruimte met onderverdelingen en ruime mogelijkheden. Nutsvoorzieningen: stadswater, twee regenwaterputten, elektriciteit. Gas is wel aansluitbaar vanaf de straatzijde. De woning is volledig voorzien van geautomatiseerde rolluiken. Prijs/kwaliteit hebben we hier een topper in zijn segment en meer dan een bezoek waard! Aarzel dus niet en weet dat je van harte welkom bent voor alle nodige informatie en een bezoek op afspraak. Tel Ivan op 0472/940146


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod