«
1
2
3
4
5
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Ruime alleenstaande woning te Gistel

Deze woning gelegen op een rustige ligging en met ruime tuin en garage,heeft naast een woonkamer met veel lichtinval, een ingerichte keuken, 4 slaapkamers, en een badkamer. De woning vraagt lichte opfrissing maar heeft veel mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146
Standaard - Oudenburg
verkocht

Verkocht : Woning te Oudenburg


GERENOVEERDE HALFOPEN BEBOUWING

In Oudenburg op een centrale ligging hebben we deze mooie gerenoveerde halfopen bebouwing aan een degelijke prijszetting: ruime woonkamer, overal dubbele beglazing, moderne keuken, 3 slaapkamers, ruime badkamer met instapdouche en bad, garage, parkeerruimte,twee bergingsruimtes achter de woning, een mooie koerruimte. Uitzonderlijk laag niet-geïndexeerd Ki van 267€ zodat u mogelijks als kandidaat-koper van het klein beschrijf zult kunnen kopen. Meer info op het kantoor hierover. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146.
Duplex - Eernegem
verkocht

Verkocht : Duplex te Eernegem


PRACHTIG LUXE DUPLEX-APPARTEMENT

In dit 2-slaapkamerappartement staat ruimte en lichtinval centraal. Er is een ruime woonkamer, open ingerichte keuken, twee slaapkamers, ruime badkamer, diverse bergingsruimte. De lift gaat tot op beide niveaus van de kamers. Twee balkons en een mooi uitzicht. Dit op wandelafstand van het centrum van Eernegem. Indien verkoop onder BTW-stelsel aan 200 000,00€ . Indien verkoop onder registratie 235 000, 00 € . Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Bel Ivan voor een afspraak terplaatse op 0472/940146
Standaard - Oostende
verkocht

Verkocht : Woning te Oostende


Gerenoveerde rijwoning te Oostende

Hierbij kan ik volgende ruime rijwoning aanbieden met volgende kenmerken: dubbele beglazing, nieuwe vloeren, ruime woonkamer en open keuken, bijkomende bureelruimte op gelijkvloers, zonnige koer, wasruimte, badkamer op 1ste verdieping, gezellig dakterras, twee slaapkamers en badkamer met bad en douche. Werkelijk een aanrader en betaalbaar voor jonge gezinnen. Instapklaar. De elektriciteit is positief gekeurd dus geen bijkomende werken uit te voeren. Verwarming op aardgas. Indien voldaan aan de voorwaarden is er voor de koper mogelijks klein beschrijf voor de aankoop. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146.
Standaard - Zevekote
verkocht

Verkocht : Woning te Zevekote


Karaktervolle open bebouwing te Gistel

Deze alleenstaande woning bevindt zich op een rustige ligging in Zevekote, deelgemeente van Gistel. Er is plaats voor 2 wagens onder de carport en diverse parkeerruimte. Er is toegang vanuit de carport naar de uitgestrekte tuin op een totale oppervlakte van 1100 m2. Deze bestaat uit een aangelegde vijver, zonneterras, een ruim gazon, dierenperk en groot tuinhuis. Er is een werkplaats - hobbyruimte in een afzonderlijk bijgebouw. De woning is energiezuinig en werd voorzien van dubbele beglazing PVC en een geïsoleerd dak. De inkomhal werd met charme voorzien van een gerestaureerde trap met bijhorende tredeverlichting. De woonkamer heeft veel lichtinval en er is een gezellige salonruimte met ingebouwde haard. De keuken is voorzien van alle modern comfort en veel opbergruimte. In aanbouw van de keuken is een veranda geplaatst die eetruimte voorziet met zicht op de vijver en terrassen. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers waaronder twee grote en twee middelgrote. De ruime badkamer is voorzien van bad en douche, toilet en badkamermeubel. Voor wie het nog ruimer wil is de zolder bereikbaar met een vaste doorlooptrap zodat er nog bijkomende kamers kunnen ingericht worden. Prijs / kwaliteit een mooie aankoop met mogelijks klein beschrijf onder voorwaarden. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146.
Standaard - Oostende
verkocht

Verkocht : Woning te Oostende


Ruime instapklare woning met 5 slaapkamers

Hierbij hebben we in Oostende deze ruime gesloten bebouwing met zonnig terras en bijhorende tuin in aanbod. Op vandaag is er een kinderdagverblijf in uitgebaat met op het gelijkvloers een ruime woonkamer, grote ingerichte keuken met veel bergingsplaats, een veranda-aanbouw, toilet, terras en tuin. Op de verdiepingen tellen we respectievelijk 4 heel grote slaapkamers en een kleinere. De badkamer is voorzien van douche, badkamermeubilair en een bijhorend toilet. Een ruime instapklare woning aan een correcte prijszetting. De elektriciteit is positief gekeurd. Tel Ivan 059/445441
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


RUIME HALFOPEN BEBOUWING GISTEL

Deze woning beschikt over een inkomhal met vaste trap, toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, garage. Op de 1ste verdieping bevinden zich een ruime badkamer, drie slaapkamers en een vaste trap naar een geïsoleerde zolder met mogelijkheid tot bijmaken van slaaapkamers. Er is een mooi terras, bijkomende garage /tuinberging en tuin met gazon. De woning is gelegen in een niet-overstroomgevoelig gebied. Indien men aan de voorwaarden voldoet kan een klein beschrijf tot de mogelijkheden behoren. Tel 059/445441 voor afspraak terplaatse.
Fermette - Zevekote
verkocht

Verkocht : Fermette te Zevekote


Dubbele woonst met loods, garages, dierenstalling, uitgestrekte tuin... ...

In zevekote Gistel hebben we volgende mooie aanbieding: een dubbele woonst op een ruime grondoppervlakte met degelijke bijgebouwen en dierenstallingen. Ideaal voor een dierenliefhebber of iemand die ruimte nodig heeft voor stalling. De hoofdwoning is instapklaar en er is een tweede woning aangebouwd met diverse mogelijkheden. Tel voor afspraak op 059/445441.
«
1
2
3
4
5
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Farmhouse - Middelkerke
Te koop te Middelkerke
€385 000

De woning heeft op vandaag een handelskarakter en horecabestemming. Het geheel is dermate met karakter opgebouwd en beschikt over alle beschikbare ruimtes om als zodoende te kunnen bestemd worden als private bewoning. Huidige indeling op gelijkvloers: Inkomhal, restaurantzaal, bar, restaurantzaal, keuken en bergingsruimtes (garagemogelijkheid), toiletten, ruime terrassen, grote tuin met diverse onderverdelingen. Ook de dierenliefhebber beschikt hier over alle mogelijkheden op een oppervlakte van 1575 m2. Op de 1ste verdieping is een gezellig ingericht privégedeelte bestaande uit een prachtige keuken en salonruimte. Er is een badkamer ingericht in Engelse Stijl en met massagebad. Er zijn op de verdiepingen 2 slaapkamers en diverse bergingsruimte. Eventueel is een onderverdeling als kangoeroewoning mogelijk. De wijze van opbouw van het pand zal voor elke kandidaat die oog heeft voor de warme uitstraling van het geheel een echt thuisgevoel opleveren. Eigenlijk is het geheel te veel om te beschrijven en is je bezoek pas echt alleszeggend. Tel voor bezoek en meer info: 0472/940146 Ivan. Tot binnenkort!


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod