«
1
2
3
4
5
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Fermette - Hooglede
verkocht

Verkocht : Fermette te Hooglede


RUSTIG GELEGEN FERMETTE MET CHARME EN UITSTRALING

Deze karaktervolle woning heeft een volledige afwerkingsgraad en heeft volgende te bieden: prachtige oprit, hardhouten toegangspoort, ruime tuin rondom, een dubbele carport, garage met werkplaats en ingerichte bovenverdieping, een serre, een ruime buitenberging die deels ingericht werd als voorziening voor sauna. Binnen de woning op het gelijkvloers zijn er twee salonruimtes (één kan als slaapkamer ingericht worden), een woonkamer met ingerichte keuken, een wasruimte, een kelder, en een kleinere slaapkamer op tussenruimte. Op de bovenverdieping hebben we twee ruime slaapkamers waarvan één met bijhorende ingerichte dressing, een grote badkamer met inloopdouche, bad, badkamermeubilair, toilet en plaats voor zonnebank. De woning is bijkomend voorzien van een blauwsteen speksteenhaard op hout en een warmteboiler. Er is aanvullend voor de bovenverdieping centrale verwarming via stookolie die slechts sporadisch noodzakelijk te gebruiken is. De woning wordt afgeleverd met een positieve elektriciteitskeuring. Bel Ivan voor meer info of afspraak op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Gerenoveerde Halfopen bebouwing Centrum Gistel

Deze mooie halfopen bebouwing gelegen in een rustige wijk te Gistel centrum bestaat uit: gelijkvloers: garage, tuingedeelte en ruim terras zongeiricht, een ruime woonkamer en ingerichte keuken, wasruimte en toilet. Op de bovenverdieping hebben we twee ruime slaapkamers, een derde iets kleinere slaapkamer en de badkamer. De woning werd gerenoveerd en heeft dubbele beglazing, PVC buitenschrijnwerk en veel lichtinval. Prijs kwaliteit een topper! Bel Ivan voor afspraak ter plaatse.
Herenhuis - Gistel
verkocht

Verkocht : Herenhuis te Gistel


Herenwoning met garage, loods, tuin en 5 slaapkamers.

Gelegen in het centrum van Gistel bestaat deze Burgerswoning uit volgende indeling: Op het gelijkvloers: Inkom en trappenhal, ruime woonkamer met mooie schouwelementen, keuken en bijhorende grote eetruimte, een was- en bergingskamer. Op de 1ste verdieping hebben we de badkamer en een korte trap hoger bevinden zich 5 degelijke slaapkamers. De zolderverdieping is aansluitend bereikbaar in het verlengde van de vaste trap zodat ook deze mogelijkheid biedt voor bijkomende kamerruimte. Er is een garage met volgende afmetingen: 3.46m op 8.5m en een bijhorende loods / werkplaatsruimte die voor elke klusser een enorme meerwaarde heeft. Een voor- en achtertuin ligt hierbij in het verlengde. Ook voor de verhuurder heeft deze woning grote voordelen! Er is een bestaande correcte huurder die reeds jaren huurt en die graag zou blijven bewonen voor zolang dit mogelijk is. Er is een huurbetaling van 650€ / maand en bijgevolg een aanvaardbaar huurrendement voor de belegger. Prijs / kwaliteit een topper! Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146 of 059/445441.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Renovatieproject met ruime mogelijkheden

Hierbij kunnen we u volgend pand aanbieden te Gistel: Hoek Koolaerdstraat en de Tempelierstraat met uitzonderlijke verbouwings -en/of bouwmogelijkheden op centrumligging. Vast en zeker de moeite om deze mogelijkheden te komen ontdekken! Dus bel Ivan op 059/445441 voor afspraak ter plaatse.
Grond - Koekelare
verkocht

Verkocht : Grond te Koekelare


Villagrond te Koekelare op topligging (naast huisnr 31) 215 euro/m2

Hierbij kunnen wij u deze bouwgrond zonder bouwverplichtingen en met ruime bouwzone aanbieden. Kortom ideaal voor wie er een degelijke villa wil bouwen en er in alle genegenheid, familiaal in volle overtuiging kan vertoeven. De bomen die op het perceel stonden zijn neergehaald en er is voor de geïnteresseerde koper mogelijkheid het hout te benutten. Laatste bouwgrond langs de Belhuttebaan! Grondplan zie lot 3. Tel Ivan voor bespreking van de mogelijkheden op 0472/940146. Alle info eveneens ter beschikking bij de plaatselijke notaris Vandeurzen te Koekelare 051/588034.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Te Gistel te renoveren woonhuis met 4 slaapkamers

Op een oppervlakte van 262 m2 hebben we deze halfopen bebouwing met op het gelijkvloers een inkomhal, keukenruimte, woonkamer, garage, toilet. Er is een achterliggende tuin met bijhorende koterijen, een gedeelte voortuin en een parkeerruimte voor twee wagens. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een kleinere die eventueel kan dienst doen voor een in te richten badkamer. Er is reeds hoofdzakelijk dubbele beglazing. Op wandelafstand voor openbaar vervoer en dichtbij de autosnelweg E40 gelegen. De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas. Een ideaal project voor een doe-het-zelver of voor een vroege start. Tel 059/445441 voor afspraak ter plaatse. Prijs/kwaliteit een topper in zijn categorie!
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Appartement te Gistel


Instapklaar 2-SLPkamer appartement Gistel

Dit appartement met lift bevindt zich in het centrum van Gistel, heeft twee ruime slaapkamers, badkamer met douche, badkamermeubel, plaats voor wasmachine, toilet, ruime inkomhal, berging, een woonkamer met veel lichtinval en balkon met uitzicht die een verlengde van de woonkamer vormt. Er is een open ingerichte keuken met veel kastruimte en alle modern comfort. Aansluitend is er een uitermate hoge en ruime garage in bijkomend aanbod voor de prijs van 18000 euro. Het geheel is een topper in zijn prijs/kwaliteitsverhouding. Oppervlaktes zijn bij benadering. Tel 059/445441 voor afspraak ter plaatse.
Standaard - Ichtegem
verkocht

Verkocht : Woning te Ichtegem


TE RENOVEREN WONING OP 1105 M2

Deze woning is deels gerenoveerd en zeker bewoonbaar. Bestaande uit een ingerichte keuken, te renoveren badkamer, woonkamer, 1 slaapkamer en mogelijks bijkomende. Ideaal voor bouwgrondlocatie. Tel voor afspraak 059/445441.
«
1
2
3
4
5
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Farmhouse - Middelkerke
Te koop te Middelkerke
€385 000

De woning heeft op vandaag een handelskarakter en horecabestemming. Het geheel is dermate met karakter opgebouwd en beschikt over alle beschikbare ruimtes om als zodoende te kunnen bestemd worden als private bewoning. Huidige indeling op gelijkvloers: Inkomhal, restaurantzaal, bar, restaurantzaal, keuken en bergingsruimtes (garagemogelijkheid), toiletten, ruime terrassen, grote tuin met diverse onderverdelingen. Ook de dierenliefhebber beschikt hier over alle mogelijkheden op een oppervlakte van 1575 m2. Op de 1ste verdieping is een gezellig ingericht privégedeelte bestaande uit een prachtige keuken en salonruimte. Er is een badkamer ingericht in Engelse Stijl en met massagebad. Er zijn op de verdiepingen 2 slaapkamers en diverse bergingsruimte. Eventueel is een onderverdeling als kangoeroewoning mogelijk. De wijze van opbouw van het pand zal voor elke kandidaat die oog heeft voor de warme uitstraling van het geheel een echt thuisgevoel opleveren. Eigenlijk is het geheel te veel om te beschrijven en is je bezoek pas echt alleszeggend. Tel voor bezoek en meer info: 0472/940146 Ivan. Tot binnenkort!


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod