«
1
2
3
4
5
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Oudenburg
verkocht

Verkocht : Woning te Oudenburg


Alleenstaande woning te Oudenburg

Deze alleenstaande woning is op vandaag verhuurd via een geregistreerde huurovereenkomst hoofdverblijfplaats. De bestaande wetgeving ter zake is dan ook van toepassing en de koper is gehouden de huurovereenkomst te respecteren. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime woonkamer, ingerichte keuken, garage voor één wagen, toilet. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers, en een ingerichte badkamer. De woning werd behandeld door een erkende firma voor het vochtprobleem. De oprit, terrassen en verhardingen zijn te vernieuwen. EPCnr : 20101224-0000724742-000000002-5 Tel 059/445441 voor afspraak.
Standaard - Oostende
verkocht

Verkocht : Appartement te Oostende


Instapklaar 2-slk-appartement centrum Oostende

Hierbij hebben we volgend mooi appartement: Er is een terras vooraan en achteraan, een degelijke woonkamer met ingerichte keuken, een badkamer met douche, twee slaapkamers, ruime berging. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging, een afvalberging. Tel 059/445441 voor afspraak ter plaatse.
Standaard - Leffinge
verkocht

Verkocht : Woning te Leffinge


Gerenoveerde bel etage te Leffinge met 5 slk en garage

Hierbij kunnen we u deze instapklare woning aanbieden met volgende indeling: Inkomhal, ruime garage, werkplaats met fietsenstalling, aparte wasruimte, twee slaapkamers op het gelijkvloers. Op de 1ste verdieping is er een ruime woonkamer met veel lichtinval, een ingerichte karaktervolle keuken, een zongericht ruim dakterras met ballustrade. Op het tweede verdiep zijn er drie slaapkamers, badkamer en toilet. Bijgevolg staat u wellicht te kijken hoeveel ruimte deze woning kan aanbieden. Tel 059445441 voor een afspraak ter plaatse.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Halfopen bebouwing met rustige ligging te Gistel

U zoekt een instapklare woning te Gistel op een rustige ligging en liefst met garage en tuin? Dan is deze woning voor u zeker aan te raden. Er is een woonkamer met aangebouwde veranda, een ingerichte keuken, bergruimte, garage en zonnige tuin. Er zijn drie slaapkamers op het 1ste verdiep en een badkamer met ligbad en opbouw douche. Er is centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing. De eigenaars hebben altijd toegezien op degelijk onderhoud zodat deze woning een topper is in zijn prijsklasse. Voor bezoek ter plaatse tel 059/445441.
Fermette - Zevekote
verkocht

Verkocht : Fermette te Zevekote


Dubbele woonst met loods, garages, dierenstalling, uitgestrekte tuin... ...

In zevekote Gistel hebben we volgende mooie aanbieding: een dubbele woonst op een ruime grondoppervlakte met degelijke bijgebouwen en dierenstallingen. Ideaal voor een dierenliefhebber of iemand die ruimte nodig heeft voor stalling. De hoofdwoning is instapklaar en er is een tweede woning aangebouwd met diverse mogelijkheden. Tel voor afspraak op 059/445441.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


RUIME HALFOPEN BEBOUWING GISTEL

Deze woning beschikt over een inkomhal met vaste trap, toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, garage. Op de 1ste verdieping bevinden zich een ruime badkamer, drie slaapkamers en een vaste trap naar een geïsoleerde zolder met mogelijkheid tot bijmaken van slaaapkamers. Er is een mooi terras, bijkomende garage /tuinberging en tuin met gazon. De woning is gelegen in een niet-overstroomgevoelig gebied. Indien men aan de voorwaarden voldoet kan een klein beschrijf tot de mogelijkheden behoren. Tel 059/445441 voor afspraak terplaatse.
Standaard - Oostende
verkocht

Verkocht : Woning te Oostende


Ruime instapklare woning met 5 slaapkamers

Hierbij hebben we in Oostende deze ruime gesloten bebouwing met zonnig terras en bijhorende tuin in aanbod. Op vandaag is er een kinderdagverblijf in uitgebaat met op het gelijkvloers een ruime woonkamer, grote ingerichte keuken met veel bergingsplaats, een veranda-aanbouw, toilet, terras en tuin. Op de verdiepingen tellen we respectievelijk 4 heel grote slaapkamers en een kleinere. De badkamer is voorzien van douche, badkamermeubilair en een bijhorend toilet. Een ruime instapklare woning aan een correcte prijszetting. De elektriciteit is positief gekeurd. Tel Ivan 059/445441
Standaard - Zevekote
verkocht

Verkocht : Woning te Zevekote


Karaktervolle open bebouwing te Gistel

Deze alleenstaande woning bevindt zich op een rustige ligging in Zevekote, deelgemeente van Gistel. Er is plaats voor 2 wagens onder de carport en diverse parkeerruimte. Er is toegang vanuit de carport naar de uitgestrekte tuin op een totale oppervlakte van 1100 m2. Deze bestaat uit een aangelegde vijver, zonneterras, een ruim gazon, dierenperk en groot tuinhuis. Er is een werkplaats - hobbyruimte in een afzonderlijk bijgebouw. De woning is energiezuinig en werd voorzien van dubbele beglazing PVC en een geïsoleerd dak. De inkomhal werd met charme voorzien van een gerestaureerde trap met bijhorende tredeverlichting. De woonkamer heeft veel lichtinval en er is een gezellige salonruimte met ingebouwde haard. De keuken is voorzien van alle modern comfort en veel opbergruimte. In aanbouw van de keuken is een veranda geplaatst die eetruimte voorziet met zicht op de vijver en terrassen. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers waaronder twee grote en twee middelgrote. De ruime badkamer is voorzien van bad en douche, toilet en badkamermeubel. Voor wie het nog ruimer wil is de zolder bereikbaar met een vaste doorlooptrap zodat er nog bijkomende kamers kunnen ingericht worden. Prijs / kwaliteit een mooie aankoop met mogelijks klein beschrijf onder voorwaarden. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Farmhouse - Middelkerke
Te koop te Middelkerke
€385 000

De woning heeft op vandaag een handelskarakter en horecabestemming. Het geheel is dermate met karakter opgebouwd en beschikt over alle beschikbare ruimtes om als zodoende te kunnen bestemd worden als private bewoning. Huidige indeling op gelijkvloers: Inkomhal, restaurantzaal, bar, restaurantzaal, keuken en bergingsruimtes (garagemogelijkheid), toiletten, ruime terrassen, grote tuin met diverse onderverdelingen. Ook de dierenliefhebber beschikt hier over alle mogelijkheden op een oppervlakte van 1575 m2. Op de 1ste verdieping is een gezellig ingericht privégedeelte bestaande uit een prachtige keuken en salonruimte. Er is een badkamer ingericht in Engelse Stijl en met massagebad. Er zijn op de verdiepingen 2 slaapkamers en diverse bergingsruimte. Eventueel is een onderverdeling als kangoeroewoning mogelijk. De wijze van opbouw van het pand zal voor elke kandidaat die oog heeft voor de warme uitstraling van het geheel een echt thuisgevoel opleveren. Eigenlijk is het geheel te veel om te beschrijven en is je bezoek pas echt alleszeggend. Tel voor bezoek en meer info: 0472/940146 Ivan. Tot binnenkort!


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod