«
1
2
3
4
5
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Duplex - Eernegem
verkocht

Verkocht : Duplex te Eernegem


PRACHTIG LUXE DUPLEX-APPARTEMENT

In dit 2-slaapkamerappartement staat ruimte en lichtinval centraal. Er is een ruime woonkamer, open ingerichte keuken, twee slaapkamers, ruime badkamer, diverse bergingsruimte. De lift gaat tot op beide niveaus van de kamers. Twee balkons en een mooi uitzicht. Dit op wandelafstand van het centrum van Eernegem. Indien verkoop onder BTW-stelsel aan 200 000,00€ . Indien verkoop onder registratie 235 000, 00 € . Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Bel Ivan voor een afspraak terplaatse op 0472/940146
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


RUIME HALFOPEN BEBOUWING GISTEL

Deze woning beschikt over een inkomhal met vaste trap, toilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, garage. Op de 1ste verdieping bevinden zich een ruime badkamer, drie slaapkamers en een vaste trap naar een geïsoleerde zolder met mogelijkheid tot bijmaken van slaaapkamers. Er is een mooi terras, bijkomende garage /tuinberging en tuin met gazon. De woning is gelegen in een niet-overstroomgevoelig gebied. Indien men aan de voorwaarden voldoet kan een klein beschrijf tot de mogelijkheden behoren. Tel 059/445441 voor afspraak terplaatse.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Ruime alleenstaande woning te Gistel

Deze woning gelegen op een rustige ligging en met ruime tuin en garage,heeft naast een woonkamer met veel lichtinval, een ingerichte keuken, 4 slaapkamers, en een badkamer. De woning vraagt lichte opfrissing maar heeft veel mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Halfopen bebouwing met rustige ligging te Gistel

U zoekt een instapklare woning te Gistel op een rustige ligging en liefst met garage en tuin? Dan is deze woning voor u zeker aan te raden. Er is een woonkamer met aangebouwde veranda, een ingerichte keuken, bergruimte, garage en zonnige tuin. Er zijn drie slaapkamers op het 1ste verdiep en een badkamer met ligbad en opbouw douche. Er is centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing. De eigenaars hebben altijd toegezien op degelijk onderhoud zodat deze woning een topper is in zijn prijsklasse. Voor bezoek ter plaatse tel 059/445441.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Appartement te Gistel


Instapklaar 2-SLPkamer appartement Gistel

Dit appartement met lift bevindt zich in het centrum van Gistel, heeft twee ruime slaapkamers, badkamer met douche, badkamermeubel, plaats voor wasmachine, toilet, ruime inkomhal, berging, een woonkamer met veel lichtinval en balkon met uitzicht die een verlengde van de woonkamer vormt. Er is een open ingerichte keuken met veel kastruimte en alle modern comfort. Aansluitend is er een uitermate hoge en ruime garage in bijkomend aanbod voor de prijs van 18000 euro. Het geheel is een topper in zijn prijs/kwaliteitsverhouding. Oppervlaktes zijn bij benadering. Tel 059/445441 voor afspraak ter plaatse.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Te Gistel te renoveren woonhuis met 4 slaapkamers

Op een oppervlakte van 262 m2 hebben we deze halfopen bebouwing met op het gelijkvloers een inkomhal, keukenruimte, woonkamer, garage, toilet. Er is een achterliggende tuin met bijhorende koterijen, een gedeelte voortuin en een parkeerruimte voor twee wagens. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een kleinere die eventueel kan dienst doen voor een in te richten badkamer. Er is reeds hoofdzakelijk dubbele beglazing. Op wandelafstand voor openbaar vervoer en dichtbij de autosnelweg E40 gelegen. De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas. Een ideaal project voor een doe-het-zelver of voor een vroege start. Tel 059/445441 voor afspraak ter plaatse. Prijs/kwaliteit een topper in zijn categorie!
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Renovatieproject met ruime mogelijkheden

Hierbij kunnen we u volgend pand aanbieden te Gistel: Hoek Koolaerdstraat en de Tempelierstraat met uitzonderlijke verbouwings -en/of bouwmogelijkheden op centrumligging. Vast en zeker de moeite om deze mogelijkheden te komen ontdekken! Dus bel Ivan op 059/445441 voor afspraak ter plaatse.
Herenhuis - Gistel
verkocht

Verkocht : Herenhuis te Gistel


Herenwoning met garage, loods, tuin en 5 slaapkamers.

Gelegen in het centrum van Gistel bestaat deze Burgerswoning uit volgende indeling: Op het gelijkvloers: Inkom en trappenhal, ruime woonkamer met mooie schouwelementen, keuken en bijhorende grote eetruimte, een was- en bergingskamer. Op de 1ste verdieping hebben we de badkamer en een korte trap hoger bevinden zich 5 degelijke slaapkamers. De zolderverdieping is aansluitend bereikbaar in het verlengde van de vaste trap zodat ook deze mogelijkheid biedt voor bijkomende kamerruimte. Er is een garage met volgende afmetingen: 3.46m op 8.5m en een bijhorende loods / werkplaatsruimte die voor elke klusser een enorme meerwaarde heeft. Een voor- en achtertuin ligt hierbij in het verlengde. Ook voor de verhuurder heeft deze woning grote voordelen! Er is een bestaande correcte huurder die reeds jaren huurt en die graag zou blijven bewonen voor zolang dit mogelijk is. Er is een huurbetaling van 650€ / maand en bijgevolg een aanvaardbaar huurrendement voor de belegger. Prijs / kwaliteit een topper! Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146 of 059/445441.
«
1
2
3
4
5
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Farmhouse - Middelkerke
Te koop te Middelkerke
€385 000

De woning heeft op vandaag een handelskarakter en horecabestemming. Het geheel is dermate met karakter opgebouwd en beschikt over alle beschikbare ruimtes om als zodoende te kunnen bestemd worden als private bewoning. Huidige indeling op gelijkvloers: Inkomhal, restaurantzaal, bar, restaurantzaal, keuken en bergingsruimtes (garagemogelijkheid), toiletten, ruime terrassen, grote tuin met diverse onderverdelingen. Ook de dierenliefhebber beschikt hier over alle mogelijkheden op een oppervlakte van 1575 m2. Op de 1ste verdieping is een gezellig ingericht privégedeelte bestaande uit een prachtige keuken en salonruimte. Er is een badkamer ingericht in Engelse Stijl en met massagebad. Er zijn op de verdiepingen 2 slaapkamers en diverse bergingsruimte. Eventueel is een onderverdeling als kangoeroewoning mogelijk. De wijze van opbouw van het pand zal voor elke kandidaat die oog heeft voor de warme uitstraling van het geheel een echt thuisgevoel opleveren. Eigenlijk is het geheel te veel om te beschrijven en is je bezoek pas echt alleszeggend. Tel voor bezoek en meer info: 0472/940146 Ivan. Tot binnenkort!


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod