«
1
2
3
4
5
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Appartement te Gistel


MARKT GISTEL

U zoekt een fijn en knus appartement voor jezelf of een degelijk huurrendement ? Dit modern gerenoveerde appartement heeft eveneens een bijhorende autostandplaats op de private parking in de prijs inbegrepen die tot de gemeenschap behoort. Het appartement heeft een degelijke woonkamer, een moderne ingerichte open keuken, een badkamer met douche, badkamermeubel, toilet en één slaapkamer. Er is geen terras maar de ligging op de Markt compenseert dit ruimschoots. Er is een lift in het gebouw aangepast aan de wettelijke normen. Tel Ivan voor afspraak ter plaatste op 0472/940146
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Te Gistel te renoveren woonhuis met 4 slaapkamers

Op een oppervlakte van 262 m2 hebben we deze halfopen bebouwing met op het gelijkvloers een inkomhal, keukenruimte, woonkamer, garage, toilet. Er is een achterliggende tuin met bijhorende koterijen, een gedeelte voortuin en een parkeerruimte voor twee wagens. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een kleinere die eventueel kan dienst doen voor een in te richten badkamer. Er is reeds hoofdzakelijk dubbele beglazing. Op wandelafstand voor openbaar vervoer en dichtbij de autosnelweg E40 gelegen. De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas. Een ideaal project voor een doe-het-zelver of voor een vroege start. Tel 059/445441 voor afspraak ter plaatse. Prijs/kwaliteit een topper in zijn categorie!
Standaard - Ichtegem
verkocht

Verkocht : Woning te Ichtegem


TE RENOVEREN WONING OP 1105 M2

Deze woning is deels gerenoveerd en zeker bewoonbaar. Bestaande uit een ingerichte keuken, te renoveren badkamer, woonkamer, 1 slaapkamer en mogelijks bijkomende. Ideaal voor bouwgrondlocatie. Tel voor afspraak 059/445441.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


Te renoveren stadswoning met achtertuin

Deze deels gerenoveerde woning (dak, dakisolatie en PVC ramen dubbele beglazing voorgevel), vraagt een verdere binnenafwerking. Met een beperkt budget kan deze woning omgevormd worden tot een degelijke woning. De indeling op vandaag: inkomhal, kelder, zuidgerichte achtertuin met berging, ruime woonkamer, keuken , badkamer, twee ruime slaapkamers en via de doorlopende trap kan de zolderverdieping eveneens nog een bijkomende slaapkamer bieden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse: 0472/940146.
Standaard - Oostende
verkocht

Verkocht : Woning te Oostende


5-SLAAPKAMERWONING CENTRUM OOSTENDE

Deze ruime woning is na opfrissingswerken een buitenkans op meerwaarde: Er is een inkomhal met verlengstuk zodat de fietsen vlot kunnen binnenstaan zonder dat ze hinderen, en aanvullend is er een grote kelderruimte. De woonkamer is ruim en bestaat uit een salon en eetplaatsgedeelte. De keuken is volledig ingericht en heeft een open keukengevoel met zitplaats. De badkamer is momenteel op het gelijkvloers voorzien maar met 5 degelijke slaapkamers kan een slaapkamer als bijkomende badkamer worden voorzien. Eveneens is er op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet. Bijgevolg kan deze woning naar eigen smaak worden ingericht en is deze een topper binnen zijn prijs/kwaliteit segment! Bel zeker voor afspraak op 0472/940146 Ivan.
Standaard - Westende
verkocht

Verkocht : Woning te Westende


Te renoveren woning met ruime mogelijkheden DOE UW BOD!

Deze woning is gelegen in hartje Westende en heeft volgende indeling: Inkomhal, ruime woonkamer en aansluitend ruime keukenruime, Badkamer, bergingsruimte, terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping hebben we twee kamers. (er is een indeling met derde kamer). Ruime mogelijkheden aan een betaalbare prijs. Prijs / kwaliteit een topper! Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info of afspraak ter plaatse.
Standaard - Oostende
verkocht

Verkocht : Appartement te Oostende


Instapklaar 2-slk-appartement centrum Oostende

Hierbij hebben we volgend mooi appartement: Er is een terras vooraan en achteraan, een degelijke woonkamer met ingerichte keuken, een badkamer met douche, twee slaapkamers, ruime berging. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging, een afvalberging. Tel 059/445441 voor afspraak ter plaatse.
Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Appartement te Gistel


Instapklaar 2-SLPkamer appartement Gistel

Dit appartement met lift bevindt zich in het centrum van Gistel, heeft twee ruime slaapkamers, badkamer met douche, badkamermeubel, plaats voor wasmachine, toilet, ruime inkomhal, berging, een woonkamer met veel lichtinval en balkon met uitzicht die een verlengde van de woonkamer vormt. Er is een open ingerichte keuken met veel kastruimte en alle modern comfort. Aansluitend is er een uitermate hoge en ruime garage in bijkomend aanbod voor de prijs van 18000 euro. Het geheel is een topper in zijn prijs/kwaliteitsverhouding. Oppervlaktes zijn bij benadering. Tel 059/445441 voor afspraak ter plaatse.
«
1
2
3
4
5
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Farmhouse - Middelkerke
Te koop te Middelkerke
€385 000

De woning heeft op vandaag een handelskarakter en horecabestemming. Het geheel is dermate met karakter opgebouwd en beschikt over alle beschikbare ruimtes om als zodoende te kunnen bestemd worden als private bewoning. Huidige indeling op gelijkvloers: Inkomhal, restaurantzaal, bar, restaurantzaal, keuken en bergingsruimtes (garagemogelijkheid), toiletten, ruime terrassen, grote tuin met diverse onderverdelingen. Ook de dierenliefhebber beschikt hier over alle mogelijkheden op een oppervlakte van 1575 m2. Op de 1ste verdieping is een gezellig ingericht privégedeelte bestaande uit een prachtige keuken en salonruimte. Er is een badkamer ingericht in Engelse Stijl en met massagebad. Er zijn op de verdiepingen 2 slaapkamers en diverse bergingsruimte. Eventueel is een onderverdeling als kangoeroewoning mogelijk. De wijze van opbouw van het pand zal voor elke kandidaat die oog heeft voor de warme uitstraling van het geheel een echt thuisgevoel opleveren. Eigenlijk is het geheel te veel om te beschrijven en is je bezoek pas echt alleszeggend. Tel voor bezoek en meer info: 0472/940146 Ivan. Tot binnenkort!


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod