«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Instapklaar appartement zicht op de Kerk en stadspark.

Dit prachtig ingericht appartement heeft volgende te bieden: Prachtig uitzicht op de kerk en het stadspark, balkon vooraan en terras achteraan, een ruime woonkamer ingedeeld in eetkamergedeelte en salonruimte, een volledig ingerichte open keuken met bijhorende berging, inkomhal met vestiaire, afzonderlijk toilet, badkamer met instapdouche, slaapkamer met aansluitend terras, tweede slaapkamer die ingericht is als dressing. Het appartement is voorzien van gordijnen en verlichting en is volledig opgeschilderd en behangen. Er is een bijhorende garage aan de prijs van 60€. De gemeenschappelijke kosten zijn al forfaitair inbegrepen in de huurprijs. We zoeken dan ook een huurder die oog heeft voor rust, onderhoud en correcte huurbetaling. Onder huisdieren begrijpen we een schoothondje met maximale schofthoogte van 45 cm type en dat respect heeft voor de stilte en rust in het gebouw. Prijs / kwaliteit is dit een topper in zijn segement! Tel Ivan voor info en afspraak op 0472/940146.
Villa - Zerkegem
verhuurd

Verhuurd : Villa te Zerkegem


INSTAPKLARE VILLA ZERKEGEM - JABBEKE

Vanaf 15 oktober 2019 is deze villa te huur. Ze bestaat uit een inkomhal, ruime woonkamer, mooie keuken, wasplaats, garage, drie slaapkamers en badkamer met douche en bad. Tel Ivan voor afspraak 0472/940146
Standaard - Westkerke
verhuurd

Verhuurd : Woning te Westkerke


ALLEENSTAANDE WONING MET 3 SLPK

Opgelet: recente foto's zijn in opmaak. Hierbij hebben we volgende woning in aanbod met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, nieuwe keuken, badkamer, tuin en garage. Tel Ivan voor afspraak terplaatse op 0472/940146.
Excl villa - Eke
verhuurd

Verhuurd : Excl villa te Eke


Uitzonderlijke energiezuinige nieuwbouwvilla vrij 1/01/2020

Voor deze nieuwbouw en bijhorende carport met berging zoeken we tegen 1 januari 2020 een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en correcte huurbetaling. Deze uitermate energiezuinig villa, voorzien van zonnepanelen en warmtepomp heeft verden volgend luxe-aanbod: Er is een inkomhal, toilet, ruime woonkamer met veel lichtinval, een ingerichte keuken met eiland, een bureauruimte in het verlengde van de woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, berging, toilet en badkamer met bad en doucheruimte. Er is een kleine schuur die kan gebruikt worden voor dierenstalling. De huurprijs is in zijn categorie een topper op prijs/kwaliteit. Onder toegelaten huisdieren begrijpen we kleine huisdieren en onder voorbehoud akkoord na voorlegging verhuurder. Tel 0472/940146 Ivan voor meer info.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


TWEE SLAAPKAMERAPPARTEMENT MET GARAGE

Een topper prijs / kwaliteit op een rustige ligging centrum Gistel: Bestaande uit: inkomhal, woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en bergingsruimte. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren zoals een hondje schofthoogte 45 cm en/of katten. Het appartement is vrij per 1 november 2019. Tel Ivan voor afspraak op 0472/940146.
Standaard - Oudenburg
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oudenburg


Ruime instapklare woning met garage en tuin

Hierbij hebben we volgende woning in huuraanbod: De woning is instapklaar, ruim, met garage en tuin. Volgende indeling: Inkomhal, woonkamer, ruime leefkeuken, bergingsruimte, tuin en garage. Op de 1ste verdieping is een ruime badkamer, drie slaapkamers. De zolderruimte is bereikbaar via vaste trap en een ideale hobby- of speelruimte. De woning is direct vrij. Voor deze woning zoeken we een huurder die oog heeft voor onderhoud en correcte huurbetaling. Huisdieren toegelaten onder afspraak met de verhuurders. Tel Ivan op 0472/940146 voor bezoek of afspraak ter plaatse.
Benedenwoning - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Benedenwoning te Gistel


Gelijkvloers 2-slpkamerappartement centrum Gistel

We zoeken een huurder met oog voor degeliijk onderhoud en correcte huurbetaling, voor dit instapklaar gelijkvloers appartement met volgende kenmerken: Ruime woonkamer met open ingerichte keuken en bijhorende berging, inkomhal, twee slaapkamers, een afgesloten binnenkoer / terras, een ingerichte badkamer met douche en badkamermeubilair. Het appartement is volledig opgeschilderd in neutrale kleuren. De kwalitatieve gordijnen zijn over te nemen. De verhuurder is diervriendelijk maar het appartement is niet geschikt voor grotere huisdieren zodat we een hondje beperken in schofthoogte en aantal limiteren op één. Het appartement heeft aansluitend een vaste autostandplaats op de binnenruimte zodat uw wagen toch beschermt staat. Het gebouw voorziet in een afzonderlijke ruimte voor de vuilnisbakken en er is een gemeenschappelijke fietesenberging voorzien. Forfaitair voorzien we in 25€ gemeenschappelijke kosten zodat u geen dure afrekening kunt verwachten. Kortom voor 625€ / maand is dit appartement ter beschikking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Instapklaar 2-slpkamer appartement vrij 1 juli

U zoekt een ruim instapklaar appartement met veel lichtinval en met mogelijks bijhorende garage? Dan is dit appartement vast voor u: volledig geschilderd, een ruime woonkamer met balkon vooraan, een ingerichte keuken tem vaatwas, een afzonderlijke bergingsruimte voor de wasmachine en droogkast, twee degelijke slaapkamers waarvan één met balkon, een badkamer met meubel en bad/douche, een afzonderlijk toilet. Aanvullend werd een geautomatiseerd zonnescherm geplaatst. De garage is bijkomend aan de huurprijs van 50€./ maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen 20€ / maand forfaitair zodat u geen dure jaarlijkse afrekening kunt hebben. Bijkomende troef is de parkeergelegenheid aansluitend bij de garage op de gemeenschappelijke Parking. Tel Ivan voor afspraak of info op 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€220 000

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod