«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Standaard - Ichtegem
verhuurd

Verhuurd : Woning te Ichtegem


Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin

Deze woning is in de eindfase van de volledige renovatie. Er is een nieuwe verwarmingsinstallatie op aardgas en centrale verwarming in alle ruimtes. Er werd volledig geïsoleerd en nieuwe ramen met dubbele beglazing. Het huidige Energiecertificaat is dan ook niet meer kenmerkend voor de volledige renovatie. De woning heeft volgende indeling: Gelijkvloers: inkomhal, garage, ruime woonkamer met open keuken, schuifraam naar het grote terras, badkamer met inloopdouche, toilet, grote tuin en grote tuinberging. Op de 1ste verdieping is er een bureelruimte en drie slaapkamers. De tuin is toegankelijk via zijpoortje. Prijs kwaliteit een topper. Bijkomende foto's volgen na einde werken. We zoeken dan ook een huurder die stipte huurbetaling en degelijk onderhoud eveneens belangrijk vindt. Huisdieren zijn toegelaten. Tel Ivan voor meer info of afspraak op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


2slpk - appartement met ruime garage inbegrepen in de prijs : Vrij 1 augustus 2019

Dit instapklaar appartement gelegen met zicht op het stadspark en de kerk is volledig in neutrale moderne kleuren opgeschilderd en heeft volgende indeling: mooie inkomhal met ingebouwde vestiaire, ruime woonkamer en open keuken met inbouwtoestellen tem vaatwas, een grote berging - voorraadkamer, twee slaapkamers, badkamer met bad en douche, een groot zonnig terras achteraan en een balkon vooraan. Er is een grote garage in de prijs inbegrepen. Voor de lift, gemeenschappelijke kosten en elektriciteitsverbruik van de gang bedragen deze kosten 50€ forfaitair maandelijks zodat u geen grote jaarafrekening meer hebt. Kleine huisdieren als een hondje met schofthoogte van maximaal 40 cm of een kat zijn toegelaten mits bespreking. Dit appartement is wat ligging, grootte, beschikbaarheid van garage en volledig geschilderd een topper prijs/kwaliteit. De logopediepraktijk kent na aanpassingswerken op de nieuwe locatie slechts geplande verhuis, zodat Stien u ondertussen nog steeds in de Kerkstraat van dienst zal zijn! Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Duplex - Leffinge
verhuurd

Verhuurd : Duplex te Leffinge


Ruim Duplex-appartement met drie slaapkamers en groot zonneterras

Vrij vanaf 1 mei 2019 heeft dit appartement volgende te bieden: Blikvanger: geen syndickosten te betalen! Er is een inkomhal, een prachtige woonkamer met ruime salonruimte en veel lichtinval, een aansluitend zongericht ruim terras en met een trap bereikbaar tuingedeelte. Op het 1ste verdiep is er naast de woonkamer en de open ingerichte keuken eveneens een 1ste slaapkamer en nog bergingsruimte. Op de tweede verdieping vinden we dan twee ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer met ligbad en instapdouche en nog aanvullende bergruimte. Een kleine hond (schofthoogte 45 cm) en/of kat is hier zeker mogelijk en toegelaten. Zoekt u een ruim appartement in Leffinge en vindt u eveneens correcte huurbetaling en degelijk onderhoud een evidentie, dan ben u wellicht de huurders die we zoeken. Neem contact met Ivan op 0472/940146 voor afspraak of meer info.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


MARKTLIGGING TE GISTEL INSTAPKLAAR 3-SLK APPARTEMENT

Hierbij hebben we volgend ruim appartement te Gistel op prachtige marktligging: Opgelet huisnummer is 18 ipv 16 volgens adres. Op de eerste verdieping (eveneens bereikbaar met lift), grote woonkamer met veel lichtinval en klein balkon, een open ingerichte keuken (eveneens met vaatwas en koelkast), drie degelijke slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en badkamermeubilair, afzonderlijk toilet, grote bergingsruimte. Dit appartement is volledig geschilderd in neutrale lichte kleuren met enkele accenten, er zijn gordijnen en verlichtingselementen geplaatst die gratis ter beschikking zijn. Er is een ruime afgesloten garage in het gebouw die aanvullend 50€ / maand kost. De twee bijhorende kelderbergingen zijn in de prijs inbegrepen. Forfaitair wordt er slechts aanvullend 45€ / maand gerekend voor de gemeenschappelijke kosten van de lift en de elektriciteit van de gang. Bijgevolg hebt u geen dure afrekening meer voor de syndickosten. Als kleine huisdieren wordt een hond toegestaan mits een schofthoogte van maximaal 30 cm. (type Maltezer of Chihuaha) Rekening houdende met de kwaliteit van de gordijnen is een kat uitgesloten. Prijs/ kwaliteit hebben we hier een topper zodat we dan ook rustige huurders zoeken die oog hebben voor onderhoud van een kwalitatief en ruim appartement. Energieprestatiecertificaat: 108 kWh/m2jaar. Tel Ivan voor meer info of bezoek op 0472/940146
Standaard - Oudenburg
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oudenburg


GELIJKVLOERS-WONING MET GARAGE

Deze gelijkvloerse woning gelegen centrum Oudenburg heeft volgende indeling: inkomhal, woonkamer, ruime slaapkamer, ingerichte keuken, berging, tuingedeelte en garage! prijs van de woning 575€ + 50€ voor de garage. Alles gelegen op het gelijkvloers. Onder toegelaten huisdieren conform de toegankelijkheid van de woning: hond met schofthoogte 45 cm en/of kat. Dubbele beglazing en aardgasverwarming. Tel Ivan voor meer info of afspraak: 0472/940146
Herenhuis - Gistel
verkocht

Verkocht : Herenhuis te Gistel


Herenwoning met garage, loods, tuin en 5 slaapkamers.

Gelegen in het centrum van Gistel bestaat deze Burgerswoning uit volgende indeling: Op het gelijkvloers: Inkom en trappenhal, ruime woonkamer met mooie schouwelementen, keuken en bijhorende grote eetruimte, een was- en bergingskamer. Op de 1ste verdieping hebben we de badkamer en een korte trap hoger bevinden zich 5 degelijke slaapkamers. De zolderverdieping is aansluitend bereikbaar in het verlengde van de vaste trap zodat ook deze mogelijkheid biedt voor bijkomende kamerruimte. Er is een garage met volgende afmetingen: 3.46m op 8.5m en een bijhorende loods / werkplaatsruimte die voor elke klusser een enorme meerwaarde heeft. Een voor- en achtertuin ligt hierbij in het verlengde. Ook voor de verhuurder heeft deze woning grote voordelen! Er is een bestaande correcte huurder die reeds jaren huurt en die graag zou blijven bewonen voor zolang dit mogelijk is. Er is een huurbetaling van 650€ / maand en bijgevolg een aanvaardbaar huurrendement voor de belegger. Prijs / kwaliteit een topper! Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146 of 059/445441.
Standaard - Zandvoorde
verhuurd

Verhuurd : Woning te Zandvoorde


GERENOVEERDE LUXE-WONING MET 4 SLAAPKAMERS

Hierbij kunnen we u volgende woning in ons huuraanbod aanbieden: Halfopen bebouwing met garage, twee parkeerplaatsen, tuin met terras en ruime tuinberging. Deze woning is voorzien van uitzonderlijke afwerkingsgraad en volledig opgeschilderd en instapklaar. Er is een ruime woonkamer met prachtige open keuken voorzien van alle inbouwtoestellen tem vaatwas. Er zijn 4 slaapkamers, een bureelkamertje en een badkamer met bad en douchevoorziening en een badkamermeubel met dubbele wastafel. Voor deze woning zoeken we een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud. Kleine huisdieren zijn toegelaten. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse of meer informatie.
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Oostende


3-SLP-KAMER APPARTEMENT MARIAKERKE

We hebben volgend 3 slaapkamer-appartement te huur in Mariakerke. Basishuurprijs: 650 euro + 50 euro bijhorende garage. Vrij tegen 01/12/2017 Ruime woonkamer - ruime Nieuwe keuken - 3 slaapkamers - bergingruimte - badkamer. Dit geheel is instapklaar. Voor de gemeenschappelijke kosten is er een provisie van 20 Euro /maand. Voor afspraak bel Ivan op 0472/940146
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€220 000

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod