«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»
sorteren op prijs | datum | gemeente
Gebouw - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Gebouw te Oostende


Gerenoveerd 2-slaapkamer app. Oostende met Huisdieren toegelaten

Dit appartement is ter beschikking vanaf 1 februari 2024 en heeft een woonkamer, keuken, badkamer met douche, twee slaapkamers. De gemeenschappelijke kosten bedragen 50€ forfait per maand zonder bijkomende afrekening met uitzondering van het verbruik elektriciteit - gas - water.. Het appartement is instapklaar. Er is een terras aan de achterzijde. Het schoonmaakonderhoud van de gemeenschappelijke delen is in beurtrol met de andere huurders.(kostenbesparend) Tel voor afspraak terplaatse op 0472/940146 Ivan
Standaard - Oudenburg
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oudenburg


INSTAPKLARE WONING MET GARAGE

Bij deze hebben volgende woning in aanbod die direct vrij is: Indeling: Gelijkvloers : Inkomhal, toilet, ruime woonkamer, keuken, kleine veranda, tuin met ruime terrassen en tuinberging, garage. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer met douche. Eveneens een zolderverdieping. Weergegeven oppervlaktematen zijn steeds een raming. Huisdieren zijn gelimiteerd toegelaten. Tel Ivan voor meer info of afspraak op 0472/940146.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Instapklaar 3-slp appartement centrum Gistel

Hierbij hebben we volgend instapklaar appartement in aanbod: Gelegen op de tweede verdieping, met lift bereikbaar en met een afgescheiden binnenkoer met ruime carport; Inkomhal, woonkamer, terras, open keuken, berging, tweede berging , toilet, badkamer en twee ruime slaapkamers en een kleinere. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren type schoothondje en/of assistentiehond. Het appartement is in bespreking met de huidige huurder mogelijks ter beschikking vanaf 1 februari 2024 ek. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Woning te Gistel


GERENOVEERDE WONING MET TUIN (ACHTERINGANG)

Bij deze kunnen we deze instapklare en nieuwgeschilderde woning aanbieden aan een correcte huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en stipte betaling van de huur : Indeling: woonkamer - berging - keuken - badkamer - terrassen - tuinberging - tuingedeelte en bijkomende ingang achteraan de tuin. (Eveneens bereikbaarheid voor de fietsen) Op de 1ste verdieping is een mooie slaapkamerruimte ingericht. Opgelet: er is slechts 1 ruime slaapkamer waardoor het aantal bewoners maximaal gelimiteerd is op een koppel. Onder huisdieren begrijpen we kleine huisdieren en bespreekbaar. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info of bezoek.
Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Woning te Gistel


INSTAPKLARE WONING MET TUIN EN 4 SLAAPKAMERS

Bij deze hebben we volgende woning gelegen in het centrum van Gistel: Indeling: inkomhal, woonkamer, keuken, ruime tussenhal / berging, toilet, badkamer, terras, tuinberging en tuingedeelte. Op de 1ste verdieping : 4 ruime slaapkamers De zolderverdieping is geïsoleerd en bereikbaar met een vaste trap. Bijgevolg zoeken we correcte huurders die oog hebben voor degelijk onderhoud en stipte huurbetaling. De woning is direct ter beschikking. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Standaard - Oostkamp
verhuurd

Verhuurd : Woning te Oostkamp


Ruime nieuwbouwwoning met garage en tuin

Deze nieuwbouwwoning voorzien van zonnepanelen heeft voor u wellicht de ruimte die u zoekt: Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, volledig ingerichte keuken, berging, ruim terras, tuin en garage. Op het 1ste verdiep bevinden zich 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Prijs kwaliteit een topper in zijn segment! Tel Ivan voor meer info en afspraak ter plaatse: 0472/940146

Te koop | Met Optie / reservatie : Woning te Gistel


NIEUWBOUW OF RENOVATIEPROJECT OP 1126M2 GISTEL

Deze alleenstaande woning ligt op wandelafstand van de op- en afrit van de E40 waardoor een vlotte bereikbaarheid van toepassing is. De woning is mogelijks renoveerbaar maar leunt meer aan voor een nieuwbouwproject waarbij de grondwaarde als waardering werd genomen. Tel voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146 Ivan.

€ 415 000

Benedenwoning - Rumbeke
verhuurd

Verhuurd : Benedenwoning te Rumbeke


Gelijkvloers met 3 SLPKAMERS / GARAGE EN TUIN

Dit gelijkvloersappartement gelegen op wandelafstand van het centrum van Rumbeke bestaat uit: inkomhal, woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, ruime berging, ruime badkamer, zongericht terras met tuingedeelte en een garage aansluitend op de tuin. Er is eveneens een vaste autostandplaats in de prijs inbegrepen. Het appartement is direct vrij. Huisdieren zijn toegelaten. De gemeenschappelijke kosten beperken zich tot 30 euro vast bedrag. Prijs / kwaliteit een topper! Bel Ivan voor afspraak ter plaatse : 0472/940146
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€220 000

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod