«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
»
sorteren op prijs | datum | gemeente

Te huur : Woning te Gistel


Ruime villa 1 te Gistel

Op de rand van het Centrum op een rustige ligging! Deze villa bestaat uit: heel ruime woonkamer en ingerichte keuken, 2 slaapkamers op het gelijkvloers, badkamer met ligbad en douche, ruime garage en lange oprit met mooi aangelegde tuin. De bovenverdieping bestaat uit twee heel ruime slaapkamers. Huisdieren zijn toegelaten onder voorwaarden. De verwarming is op stookolie en er is een inbouwhaard op hout. Er zijn zonnepanelen geplaatst met voordeel op de elektriciteit. De woning is ter beschikking vanaf 15 juli 2022 Tel 0472/940146 Ivan voor info en bezoek ter plaatse.

€ 1 100/maand

Standaard - Brugge
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Brugge


Ruim 2-slpkamer appartement met groot terras

Hierbij hebben we volgend appartement te huur te St-Andries met lift, ruime gemeenschappelijke fietsenberging en optioneel een garage mee te huren: Indeling: Inkomhal, twee slaapkamers, badkamer, toilet, ruime woonkamer met open keuken en bijhorende berging. De gemeenschappelijke kosten worden beperkt gehouden wegens syndicus in eigen beheer door de verhuurder. Het appartement is vrij 1 augustus 2022. Huisdieren zijn toegelaten. De huurprijs bedraagt dus maandelijks 700€ huur + 35€ gemeenschappelijke kostenprovisie. De garage is optioneel te huur aan 70€ / maand. Tel Ivan voor meer info of bezoek ter plaatse: 0472/940146

Te koop : Woning te Gistel


Ruime rijwoning 4 slpk en garage

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.

€ 220 000

Te huur : Appartement te Rumbeke


Ruim nieuwbouw 3-Slk appartement Huisdieren toegelaten.

Hierbij kunnen we volgend nieuwbouwappartement aanbieden: Het appartementsgebouw heeft 6 woongelegenheden met lift en biedt telkens gebruik van gemeenschappelijke fietsenberging en vaste autostandplaats inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: Appartement op de 2de verdieping: ruime woonkamer en open keuken met eiland, Berging / mogelijkheid wasmachine/droogkast, afzonderlijk toilet, ruime badkamer met inloopdouche / badkamermeubel, drie slaapkamers en een degelijke terrasruimte, autostandplaats. Totale huurprijs bedraagt 650 € / maand + 35€ forfait gemeenschappelijke kosten. Het appartement is vrij vlug ter beschikking. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info of bezoek ter plaatse.

€ 650/maand

Standaard - Rumbeke
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Rumbeke


Ruim nieuwbouw 3-Slk appartement Huisdieren toegelaten.

Hierbij kunnen we volgend nieuwbouwappartement aanbieden: Het appartementsgebouw heeft 6 woongelegenheden met lift en biedt telkens gebruik van gemeenschappelijke fietsenberging en vaste autostandplaats inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: Appartement op de 2de verdieping: ruime woonkamer en open keuken met eiland, Berging / mogelijkheid wasmachine/droogkast, afzonderlijk toilet, ruime badkamer met inloopdouche / badkamermeubel, drie slaapkamers en een degelijke terrasruimte, autostandplaats. Totale huurprijs bedraagt 600 € / maand + 30€ forfait gemeenschappelijke kosten. Het appartement is vrij tegen 1 oktober 2020 en is bespreekbaar met de huidige huurder tegen 15 september 2020. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info of bezoek ter plaatse.

Te huur : Benedenwoning te Gistel


Gelijkvloers appartement 2 slaapkamers centrum Gistel

Dit instapklaar appartement werd volledig opgeschilderd, voorzien van lamellensysteem, alle verlichtingselementen werden geplaatst en er is een verduisteringsgordijn in één van de slaapkamers en witte gordijnen in beide. Voor dit appartement zoeken we een huurder die oog heeft voor correcte huurbetaling en degelijk onderhoud. Er is toelating tot het houden van een type schoothondje. Indeling: inkomhal, woonkamer met open keuken, toilet, ruime berging, ruime badkamer, twee mooie slaapkamers en een ruim terras. Het appartementsgebouw beschikt over een grote ordentelijke fietsenberging. De gemeenschappelijke kosten beperken zich forfaitair tot 25€ aanvullend per maand. Er is bijgevolg geen dure afrekening te verwachten zodat u perfect weet wat de bewoning met zich meebrengt. Rekening houdende met de volledige afwerking en het instapklaar gegeven is dit gelijkvloers dan ook wat Prijs/kwaliteit betreft een topper in zijn segment. Het is direct vrij. Voor meer info of bezoek ter plaatse tel Ivan op 0472/940146

€ 700/maand

Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Woning te Gistel


Instapklare halfopen nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers

Voor een correcte huurder hebben we deze volledig instapklare halfopen nieuwbouwwoning met tuin, garage en uiterst energiezuinig karakter in aanbod. De verhuurder voorziet in volledige afwerking waarbij de woning volledig in wit opgeschilderd wordt afgeleverd, alle verlichtingselementen worden geplaatst, alle ramen worden voorzien van een nieuw lamellensysteem, een afgewerkte tuin met afgesloten zij-ingangmogelijkheid enz. De zonnepanelen geven een maximale energiezuinig karakter. De keuken is ingericht met alle inbouwtoestellen waaronder oa vaatwas werd geplaatst. Bijgevolg Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Indeling van de woning: op het gelijkvloers: oprit, garage, berging/wasruimte, inkomhal, toilet, ruime woonkamer met open keuken, ruim zongericht terras en tuin rondom. Op de 1ste verdieping: 4 ruime slaapkamers en twee badkamers zodat zowel een bad als een douche nemen mogelijk is. Kleine huisdieren zijn toegelaten en worden in onderling overleg besproken met de verhuurders. Tel Ivan voor meer info of afspraak op 0472/940146
Standaard - Oostende
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Oostende


NIEUW 1 /03

Duplex-appartement instapklaar met kleine huisdieren toegelaten op een prachtige zichtlocatie centrum Oostende. Indeling: inkom, woonkamer met open keuken, berging, toilet, twee slaapkamers, badkamer en bijkomend toilet. Er is een lift aanwezig. De gemeenschappelijke kosten bedragen vast maandelijks bedrag van 55 euro. Er volgt bijgevolg geen afrekening meer hiervoor. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse: 0472/940146.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Te koop te Gistel
€220 000

Deze woning centrum Gistel is mits wat opfrissing wellicht wat u zoekt : Er is een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer op het gelijkvloers, een terras en uitgestrekte tuin. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en loopt er een vaste trap door naar een open zolderruimte met diverse mogelijkheden. Tel Ivan voor afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€190 000

Hierbij biedt deze woning u volgende indeling: Op het gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken, wasruimte, toilet, ruim terras, tuinhuis, afzonderlijk doorgang voor de fietsen en werkplaatsgedeelte. Er is eveneens een kelder. Op de 1ste verdieping zijn er drie slaapkamers en een mooie moderne badkamer met bijhorend toilet. Op de 2de verdieping is een ruime zolderkamer ingericht. Tel Ivan op 0472/940146 voor meer info en afspraak ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod