«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»
sorteren op prijs | datum | gemeente

Te koop : Woning te Oudenburg


Alleenstaande Woning op rustige wijk te Oudenburg

U zoekt net die woning met een ruime woonkamer met open keuken, garage, grote onderhoudsvriendelijke omheinde tuin met een zongericht terras en veel privacy, drie slaapkamers en een badkamer met bad en douche? Zoek dan niet verder en vraag een bezoek aan voor deze woning die uw thuis kan worden. In de vraagprijs houden we rekening dat er wat opfrissing vereist is en dat schept op deze wijze een budgetvriendelijke aanpassingsmogelijkheid naar je wensen. Prijs / kwaliteit bijgevolg een topper in zijn segment! Oudenburg ligt rustig gelegen en toch op korte afstand van Oostende, Brugge en met een kleine inspanning ben je zo op de autosnelweg. Tel Ivan voor meer info of bezoek ter plaatse op 0472/940146. Tot snel!

€ 379 000

Standaard - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Appartement te Gistel


Appartement 2 Slaapkamers met ruim terras

Hierbij kunnen we volgend appartement aanbieden gelegen op de 1ste verdieping op de Markt 13 te Gistel: Inkomhal, woonkamer met prachtig uitzicht op de Markt, open keuken, twee slaapkamers, badkamer met bad en bovenbouwdouche, heel ruim zongericht terras en een kelderberging. Er is een gemeenschappelijke parkingruimte achter het gebouw gelegen. Kleine huisdieren zijn toegelaten mits de rust in het gebouw kan gerespecteerd worden. Er is een lift in het gebouw aanwezig. Het appartement is direct vrij. Kleine huisdieren zijn toegelaten alsook assistentiehonden. Tel Ivan voor meer info / afspraak ter plaatse.

Te huur : Woning te Lichtervelde


TWEE-WOONST GELIJKVLOERSE WONING MET TUIN EN GARAGE EN BIJKOMEND APPARTEMENT

Uitzonderlijk aanbod van een dubbele woonst gelijkvloerse woning met bijhorende appartement voorzien van ruime tuin (via achterzijde perceel toegang naar de openbare weg) en terrassen en een grote garage. Prijszetting van de gelijkvloerse woning: 750€ + 650€ 2slaapkamerappartement + 60€ garage. totale huurprijs : 1460€ / maand zonder bijkomende gemeenschappelijke kosten en met inbegrip garage. Bijgevolg zoeken we dan ook huurders die binnen hetzelfde gebouw wensen te wonen en toch volledig over hun privacy afzonderlijk kunnen beschikken. Daarnaast zijn het genot van een prachtige tuin en een ruime garage een grote troef. vb van mogelijkheid is Ouders op gelijkvloers en kinderen op 1ste verdiep. Uiteraard zijn er andere opties bespreekbaar. Indeling van de gelijkvloerse woning: ruime woonkamer met aansluitend terras - keuken - twee/drie slaapkamers /bureauruimte- veel bergingsruimte - badkamer - kelder. Toegang tot de tuin en eveneens toegang tot de tuin via de achterzijde. + ruimte garage. Indeling van het bovengelegen appartement: twee slaapkamers - ruime woonkamer - keuken- terras + bergingsruimte en een grote zolderruimte bereikbaar met een vaste trap. Een uitzonderlijk aanbod om te wonen in een type herenwoning met centrumligging en toch de rust om te genieten van een ruime stadstuin. We dragen een hart voor dieren dus die zijn toegelaten als die de woning respecteren en lawaaihinder voor de buurtbewoners vermijden. Tel Ivan voor meer info of bezoek ter plaatse op 0472/940146.

€ 750/maand

Te huur : Excl villa te Diksmuide


VILLA TE HUUR CENTRUM DIKSMUIDE

Dit uitzonderlijk aanbod is ter beschikking op de huurmarkt en kan op twee manieren gehuurd worden: 1) ofwel als privéwoning waarbij de huurprijs bepaald is op 1350,00€ en de huur fiscaal niet aftrekbaar is. of 2) als woning waarbij huisvesting van meerder personeel mogelijk is voor een solvabele firma en waarbij de huurprijs fiscaal aftrekbaar is en dan is de huurprijs bepaald op 1850,00€ De woning is gelegen centraal tov de supermarkten en op wandelafstand naar de Markt en het trein/busstation van Diksmuide. De woning beschikt over een ruime inkomhal, 4 ingerichte slaapkamers (met mogelijkheid tot meerdere), twee badkamers, wasruimte met douchefaciliteit, ruime woonkamer, ingerichte keuken, deels gemeubileerd (geen gemeubelde verhuur), dubbele garage en een pracht van een zuidgerichte tuin met grote terrasruimte. De verwarming is elektrisch met accumulatoren en heeft afzonderlijke dag/nacht en exclusief nacht . De vorige bewoners hadden een minimaal verbruik rond de 200€ zonder bijkomende afrekening. Het verbruik is uiteraard ifv eigen noden. De woning is direct vrij en huisdieren zijn toegelaten. Prijs /kwaliteit een topper in zijn segment! Tel Ivan voor meer info of bezoek ter plaatse op 0472/940146.

€ 1 350/maand

Te koop | Met Optie / reservatie : Woning te Gistel


NIEUWBOUW OF RENOVATIEPROJECT OP 1126M2 GISTEL

Deze alleenstaande woning ligt op wandelafstand van de op- en afrit van de E40 waardoor een vlotte bereikbaarheid van toepassing is. De woning is mogelijks renoveerbaar maar leunt meer aan voor een nieuwbouwproject waarbij de grondwaarde als waardering werd genomen. Tel voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146 Ivan.

€ 415 000

Standaard - Gistel
verkocht

Verkocht : Woning te Gistel


CENTRUM GISTEL OP RUSTIGE LIGGING TE RENOVEREN WONING

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.
Standaard - Houthulst
verhuurd

Verhuurd : Woning te Houthulst


NIEUWBOUWWONING INSTAPKLAAR 3-SLPK HUISDIEREN TOEGELATEN

Hierbij heb ik volgende nieuwbouwwoning te Houthulst op landelijke ligging maar op wandel/fietsafstand tot het centrum : De woning werd opgebouwd met charme en karakter met volgende indeling: Halfopen bebouwing met lange oprit, tuingedeelte en mooi terras en met landelijke uitzichten. Op het gelijkvloers : inkomhal - toilet - ruime woonkamer - ingerichte open keuken met afzonderlijk spoeleiland - werktabletruimte en veel bergingsruimte in de kasten. en een afzonderlijke bijhorende berging - wasplaatsruimte. Op de 1ste verdieping werden twee grotere en een kleinere slaapkamer voorzien - een prachtige badkamer met veel lichtinval - een ruime inloopdouche - badkamermeubel en een tweede toilet. Er is eveneens bergingsmogelijkheid op de zolderverdieping. Oppervlaktematen in de beschrijving zijn steeds bij benadering. De tuin is nog verder aan te leggen en er wordt nog een tuinberging voorzien. De superzuinige opbouw van de woning met zonnepanelen - airco koud/warm verwarmingssysteem zorgt voor minimaal energieverbruik en zorgt voor een uitstekende prijs/kwaliteit. Bijgevolg een topper in zijn segement! We zoeken dan ook een huurder die oog heeft voor degelijk onderhoud en correcte stipte huurbetlaing. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.
Benedenwoning - Gistel
verhuurd

Verhuurd : Benedenwoning te Gistel


Gelijkvloers appartement 2 slaapkamers centrum Gistel

Dit instapklaar appartement werd volledig opgeschilderd, voorzien van lamellensysteem, alle verlichtingselementen werden geplaatst en er is een verduisteringsgordijn in één van de slaapkamers en witte gordijnen in beide. Voor dit appartement zoeken we een huurder die oog heeft voor correcte huurbetaling en degelijk onderhoud. Er is toelating tot het houden van een type schoothondje. Indeling: inkomhal, woonkamer met open keuken, toilet, ruime berging, ruime badkamer, twee mooie slaapkamers en een ruim terras. Het appartementsgebouw beschikt over een grote ordentelijke fietsenberging. De gemeenschappelijke kosten beperken zich forfaitair tot 25€ aanvullend per maand. Er is bijgevolg geen dure afrekening te verwachten zodat u perfect weet wat de bewoning met zich meebrengt. Rekening houdende met de volledige afwerking en het instapklaar gegeven is dit gelijkvloers dan ook wat Prijs/kwaliteit betreft een topper in zijn segment. Het is direct vrij. Voor meer info of bezoek ter plaatse tel Ivan op 0472/940146
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»

in de kijker

Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€220 000

U zoekt een halfopen bebouwing met tal van verbouwingsmogelijkheden, tegen het centrum van Gistel maar toch rustig gelegen, op een ruim perceel van 625 m2 en met lange beschikbare oprit en garage? Dan hebben we hier wellicht waar u al geruime tijd naar zoekt. Op het gelijkvloers komt u via de voordeur in de inkomhal met trappenhal naar de verdiepingen. Er is een ruime woonkamer opgedeeld in een salonruimte en eetkamer, een mooie keukenruimte die uitkijkt op het terras, en aansluitend een degelijke badkamer met douche. Op de 1ste verdieping zijn er nu drie slaapkamers en er is een vast trap naar de zolderruimte die mogelijks kan aangepast worden naar twee bijkomende slaapkamers of een ruime hobbyruimte. De lange brede oprit komt uit op een mooie garage met wegneembare trap om een bijkomende zolderberging te bereiken. Vanop het terras en de woonkamer kun je uitkijken op de uitgestrekte tuin, die door zijn omheiningen een veilige speelzone biedt aan kinderen of een rustige ontspanning kan bieden aan jong en oud. Uiteraard hebben we in de prijszetting rekening gehouden met de werken die deze woning verder moeten opfrissen. Alvast liggen heel wat opties open om hier een mooie parel van te maken als gezinswoning. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146. Dus zeker niet aarzelen om contact op te nemen. De oppervlaktematen van de ruimten zijn steeds bij benadering weergegeven.


Dwelling_Unspecified - Gistel
Verkocht te Gistel
€270 000

Deze zuidgerichte woning met ruime tuin en twee garages heeft volgende indeling: Gelegen op het gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer, ingerichte keuken en bijhorende veranda met veel lichtinval. Er zijn diverse bergingsruimtes en twee mooie garages. De mooie tuin met terras is wellicht wat er in coronatijden niet meer mag ontbreken. Op de 1ste verdieping: drie degelijke slaapkamers en een badkamer met douche. De woning is instapklaar en biedt degelijke mogelijkheden om aan te passen naar elk zijn voorkeur. Prijs/kwaliteit een topper in zijn segment. Tel Ivan voor meer info of afspraak ter plaatse op 0472/940146.


Contacteer ons vrijblijvend

0472 940 146

Schrijf u in en ontvang
ons nieuwste aanbod